VIVA MAGENTA - ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ 2023 ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ | Vellea Home

 2023-01-12

VIVA MAGENTA - ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ 2023 ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Το Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Pantone Viva Magenta προσκαλεί ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός με δυναμικό και ελεύθερο χαρακτήρα. Το χρώμα ορίζεται ως μια ατρόμητη απόχρωση του κόκκινου που ενισχύει την αισιοδοξία και τη χαρά. 

Δημιουργώντας μια νέα αφήγηση για το επόμενο έτος και εμπνευσμένη από τη φύση, το Viva Magenta ενθαρρύνει τη γιορτή, την έκφραση της προσωπικότητας, την ελευθερία της γεύσης και την ευκαιρία να ξεπεράσετε τα όρια του καθιερωμένου.

Viva Magenta στο μοντέρνο εσωτερικό

Υπερβολικό, ζωηρό, κοσμικό, φιλελεύθερο…» είναι μόνο μερικοί από τους ορισμούς των σχεδιαστών για το νέο χρώμα Pantone για το 2023. Είναι τόσο ξεκάθαρα δηλωμένο στο χώρο που δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το φέρουμε στο εσωτερικό μας ακριβώς ως προφορά με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεδομένου ότι είναι ένα έντονο και κορεσμένο χρώμα, το καλύτερο μέρος που μπορούμε να του ορίσουμε είναι στο σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Έτσι μπορούμε να εκφράσουμε μια θέση τονισμού χρησιμοποιώντας το Viva Magenta. Στην τραπεζαρία, μπορεί να είναι τα νέα δαμασκηνά στις καρέκλες σας, και στην κουζίνα - τραπεζομάντιλα, πούλια, σερβίτσια και ακόμη και ολόκληρη η κουζίνα.

Για το σαλόνι, προτείνουμε υφασμάτινα αξεσουάρ που θα γίνουν κορυφαίοι τόνοι στο σπίτι σας. Αυτά μπορεί να είναι διακοσμητικά μαξιλάρια, κουρτίνες, χαλιά και μονοπάτια. Φυσικά, θα μπορούσατε επίσης να στοιχηματίσετε εντελώς σε νέα επικαλυμμένα έπιπλα σε αυτό το χρώμα - μια πολυθρόνα με έμφαση ή έναν όμορφο καναπέ.

Μια άλλη υπέροχη ιδέα είναι να στήσετε έναν χώρο ξεκούρασης με μια πολυθρόνα σε χρώμα Viva Magenta, με τραπέζι και αρκετό φυσικό πράσινο τριγύρω. Αυτή η μικρή τροπική όαση θα μεταμορφωθεί αμέσως σε έναν κομψό και μοντέρνο χώρο.

Το υπνοδωμάτιο μπορεί να επιπλωθεί με ένα νέο ταπετσαρισμένο κρεβάτι ή τοίχους βαμμένους σε Viva Magenta. Εδώ είναι σημαντικό να μην παρακάνετε τη χρήση αυτού του χρώματος στους χώρους ύπνου. Όπως ήδη αναφέρθηκε, είναι αρκετά «ζωντανό» και «ενεργητικό» και θα μπορούσε να διαταράξει την ηρεμία σας αν τον αφήσετε να κυριαρχήσει. Ως εκ τούτου, η καλύτερη επιλογή είναι να είναι ένα χρώμα έμφασης. Μια άλλη ιδέα που μπορείτε να σκεφτείτε είναι να επιλέξετε μια πολυθρόνα μπροστά από το μπουντουάρ σας. Κουρτίνες με φλοράλ ή μοτίβα, καθώς και κλινοσκεπάσματα με μονόχρωμα καλύμματα, θα ανανεώσουν επίσης το εσωτερικό του δωματίου.

Εξερευνήστε το Magentaverse

Για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα και σωστές λύσεις, σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με τα άλλα χρώματα από την παλέτα Magentaverse. Η νέα παλέτα της Pantone περιλαμβάνει επτά επιπλέον αποχρώσεις, από γκρίζα άμμο έως αγρούς σίκαλης, που προσφέρουν μια λεπτή ισορροπία στο ομώνυμο ματζέντα χρώμα. Αυτά είναι Pale Dogwood 13-1404, Grey sand 13 – 1010, Grey Lilac 13 – 3804, Pale Khaki 15 – 1216, Fealds of Rye 15 – 1115, Agate Grey 15 – 6307 και Plain Air 1113 – 4. συνδυασμοί επίπλων και αξεσουάρ για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

 

 

Ακολουθησε μας