Πώς να επιλέξετε το ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜEΝΟ ΚΡΕΒAΤΙ | Vellea Home

 2021-06-24

Πώς να επιλέξετε το ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜEΝΟ ΚΡΕΒAΤΙ

Η επιλογή ενός υπνοδωματίου είναι σαν να επιλέγετε το ταίρι σας. Η έλξη πρέπει να είναι με την πρώτη ματιά. Και δεν πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί. Επειδή αν υπάρχει ακόμη και ένας μικρός δισταγμός στην αρχή, σύντομα μπορεί να μετατραπεί σε τεράστια απογοήτευση.

Επομένως, προτού αποφασίσετε για αυτό το σοβαρό βήμα στην αλλαγή των επίπλων στο σπίτι, πρέπει να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Το πρώτο είναι ότι περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας στο κρεβάτι. Το πιο σημαντικό, εκεί το σώμα και το μυαλό μας ξεκουράζονται αυτό είναι πολύτιμο και απαραίτητο για να νιώθουμε καλά όλη την ημέρα.

Όταν επιλέγετε το ταπετσαρισμένο κρεβάτι σας, προσέξτε  το ύφασμα και τα χρώματα, γιατί θα σας δώσουν αυτό το αναντικατάστατο αίσθημα άνεσης και ατομικότητας. Σε μας θα βρείτε διάφορες προτάσεις - από υφάσματα με βελούδινη υφή μέχρι και υφάσματα κοντά σε λινό και βαμβάκι. Σε αντίθεση με τις ξύλινες διακοσμήσεις, όπου τα φυσικά χρώματα είναι ένα περιζήτητο αποτέλεσμα, τα υφάσματα επιτρέπουν διαφορετικές εκτυπώσεις με λουλούδια ή γεωμετρικά μοτίβα, συνδυασμούς σε αντίθεση και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς με υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα. Μεταξύ των προτάσεων που περιγράφονται παρακάτω, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το κατάλληλο κρεβάτι για εσάς και δεν θα το μετανιώσετε. Αλλά ας μάθουμε λίγο περισσότερα γι 'αυτά.

Κρεβάτι Sonata

Κρεβάτι Sonata - μια δημιουργική λύση για άτομα που βρίσκουν έμπνευση παντού

Αν ψάχνετε για ένα κρεβάτι που θα αλλάξει τη συνολική αίσθηση του δωματίου, τότε αυτό είναι το Sonata. Με το φρέσκο ​​και ζεστό χρώμα του, θα δημιουργήσει μια ηλιόλουστη διάθεση και πολλή χαλάρωση. Το ύφασμα είναι απαλό στην αφή και το ενδιαφέρον σχήμα στο κεφαλάρι δίνει ατομικότητα και άνεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μονόπλευρο ή στρώμα διπλής όψης με διαστάσεις 160/200 cm, καθώς και έναν μηχανισμό ανύψωσης.

Είναι επίσης θέμα προσωπικής γεύσης με ποια χρώματα θα συνδυάσετε το κρεβάτι Sonata. Εάν προτιμάτε πιο κομψά και καθαρά έπιπλα, στοιχηματίστε σε ένα γκρι χαλί, κουρτίνες και ριχτάρια. Και αν σας αρέσουν οι τολμηροί συνδυασμοί, τότε επιλέξτε ένα δροσερό χρώμα, όπως μπλε, πράσινο και γιατί όχι μωβ.

Κρεβάτι Maskoni

Το κρεβάτι που θα αλλάξει την αντίληψή σας για ποιοτικό ύπνο και άνεση

 Το κρεβάτι Maskoni boxspring είναι μια πρακτική λύση που περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά στρώματα. Πλήρως επικαλυμμένο με υψηλής ποιότητας υφάσματα σε ανθρακί, το κρεβάτι θα δημιουργήσει μια αίσθηση στυλ στο υπνοδωμάτιο. Η κρεβατοκάμαρα είναι ψηλότερη από την κανονική, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά άνετο όταν κάθεστε στο κρεβάτι.

Εντυπωσιακό με σταθερή κατασκευή και στρώματα με ελατήρια pocket. Με το κρεβάτι Maskoni το να μοιράζεσαι ένα όνειρο με το αγαπημένο σου πρόσωπο θα είναι ακόμα πιο ευχάριστο, γιατί τα ανατομικά στρώματα διπλής όψης θα σου δώσουν τον απαραίτητο προσωπικό χώρο και ατομική αίσθηση. Αν σας αρέσει ένα πιο ουδέτερο εσωτερικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό λευκό ριχτάρι για να το χαρίσετε ακόμη περισσότερο. Αλλά μπορείτε πάντα να προσθέσετε πιο χαρακτηριστικούς τόνους σε χρώματα όπως μουσταρδί, λεβάντα ή τιρκουάζ πράσινο.

Κρεβάτι Diora

Diora - δημιουργήθηκε για να φέρει μια ρομαντική διάθεση και πολλή τρυφερότητα όλη τη νύχτα

 Diora είναι το κρεβάτι για όσους αγαπούν να είναι διαφορετικοί. Για όσους προτιμούν να φορούν ροζ γυαλιά, ακόμη και με τα μάτια κλειστά. Diora είναι το κρεβάτι επενδυμένο με ταπετσαρία σε παστέλ ροζ χρώμα, το εσωτερικό μπορεί να συνδυαστεί με έπιπλα και αξεσουάρ σε χρυσό, ασήμι, λευκό, μπεζ, καφέ, καθώς και σε όλες τις παστέλ αποχρώσεις με πιο ζεστά χρώματα. Το κεφαλάρι του είναι με λεπτομέρεια που προσθέτει λίγο περισσότερη έμφαση σε οποιοδήποτε δωμάτιο που προορίζεται για χαλάρωση. Και τα πόδια από φυσικό ξύλο αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στο συνολικό σχεδιασμό του κρεβατιού. Diora θα σας φέρει μια αίσθηση αρμονίας και ηρεμίας.

Κρεβάτι Novara Gold

Το Novara Gold έχει τη δική του λαμπρότητα και ομορφιά - ένα πραγματικό κόσμημα για το σπίτι

Αυτό το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα συνδυασμός χρυσού και μαύρου. Τόσο τα υλικά όσο και τα χρώματα του δίνουν την αίσθηση ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας και αριστοκρατικό. Είναι κατάλληλο τόσο για στρώματα μονής όψης όσο και για διπλή όψη και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μηχανισμός ανύψωσης για το στρώμα. Το υλικό ταπετσαρίας είναι ευχάριστο στην αφή, ανθεκτικό και είναι εύκολο και γρήγορο για συντήρηση.

Ακόμα κι αν φαίνεται να συνδυαστεί δύσκολα με την πρώτη ματιά, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με πιο ουδέτερα μικρά έπιπλα ή αξεσουάρ. Λευκό, μπεζ και ανοιχτό καφέ είναι τα σωστά χρώματα για χαλί, κουρτίνες, ντουλάπια, καθρέφτες και επιπλέον υφάσματα.

Στην κατηγορία μας "Ταπετσαρισμένα κρεβάτια" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χρωματισμούς, διαστάσεις, σχέδια και υλικά στα κρεβάτια. Κατανοούμε τις επιθυμίες του σύγχρονου ανθρώπου και γνωρίζουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικές επιλογές για τα έπιπλα - από ουδέτερες και διακριτικές εσωτερικές λύσεις, μέχρι μοντέρνα σχήματα και υφάσματα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για το στιλ του κρεβατιού, σε μας θα βρείτε το τέλειο ταπετσαρισμένο κρεβάτι.

Ακολουθησε μας