5 ανοιξιάτικες ιδέες για το σπίτι | Vellea Home

 2019-03-15

5 ανοιξιάτικες ιδέες για το σπίτι

Η άνοιξη του 2019 φέρνει μια διάθεση σε παστέλ χρώματα. Μετά τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ετοιμάσαμε μια ανθοδέσμη από φρέσκες ιδέες για το σπίτι σας. Mια ωραία έμπνευση!

  1. Εκτυπώστε την άνοιξη. Κυριολεκτικά!

Στο 2019 οι σχεδιαστές βασίζονται σε εκτυπώσεις σε παστέλ αποχρώσεις που έντεχνα εφαρμόζονται  σε σεντόνια, διακοσμητικά μαξιλάρια, κουρτίνες, ταπετσαρίες επίπλων και άλλα αξεσουάρ σπιτιού. Εάν τα έπιπλά σας δεν είναι με floral ύφασμα, μπορείτε να εφαρμόσετε με ασφάλεια αυτό το αποτέλεσμα στα αξεσουάρ.

Μπορείτε να εκτυπώσετε κυριολεκτικά μια φωτογραφία με λουλούδια και να την τοποθετήσετε σε ένα κομψό πλαίσιο. Αυτό θα συνδυάσει το σύγχρονο με το πρακτικό, επειδή μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το περιεχόμενο του πλαισίου με  τις νέες τάσεις. Χρησιμοποιήστε την ίδια εκτύπωση για να διακοσμήσετε γυάλινα βάζα με κεριά, κουτάκια και κουτιά. Η γεωμετρική εκτύπωση συνεχίζει να είναι μοντέρνα, οπότε αν ταιριάζει  στο στυλ σας δεν χρειάζεται να το αλλάξετε.

Аранжирайте в идеалните пропорции

2. Τοποθετήστε τις τέλειες αναλογίες.

Έχετε την πλήρη ελευθερία να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως θέλετε. Θα σας δώσουμε μερικούς απλούς κανόνες, οι οποίοι, αν ακολουθήσετε, θα επιτύχετε καταπληκτικά αποτελέσματα. Ας ξεκινήσουμε με τις πιο κατάλληλες περιοχές διακόσμησης - γραφεία, συρταριέρες, τραπέζια (βοηθητικά και εσωτερικά), περβάζια παραθύρων και οποιαδήποτε ανοιχτά ράφια. Οι πιο κομψές διακοσμήσεις είναι σε μονό αριθμό - 3, 5, 7 κ.λπ. Για μικρούς χώρους  αρκούν 3 στοιχεία. Μπορείτε να επιτύχετε ένα μεγάλο αποτέλεσμα με τρία κουτιά στο στυλ σας τοποθετημένα απρόσεκτα στο τραπέζι στο σαλόνι. Αυτός ο κανόνας δεν αποκλείει τη χρήση της συμμετρίας που θα σας φέρουν οι ομοιόμορφες αναλογίες. Αντίθετα, η τοποθέτηση του κανόνα για τους τρεις θα σπάσει το εσωτερικό με κομψό τρόπο. Εκτός από τον αριθμό, το ύψος είναι επίσης σημαντικό. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να οργανώσετε το τραπέζι με τρία ανθοδοχεια σε ένα στυλ, επιλέξτε αυτά που βρίσκονται σε τρία διαφορετικά ύψη. Ναι, τόσο λίγα αλλά ουσιαστικά.

3. Τοποθετήστε την άνοιξη στον  τοίχο σας.

Στην πραγματικότητα μιλάμε κυριολεκτικά για τον τοίχο σας! Υποθέτω ότι καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο, είστε ήδη γεμάτοι από την επιθυμία να κάνετε μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη  διακόσμηση! Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο τολμηρή - βάψτε έναν τοίχο σε λευκό και αυτοσχεδιάστε ! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο συνδυασμού των χρωμάτων στο άρθρο μας  Ψυχολογία των χρωμάτων.

Οι δημιουργικοί άνθρωποι μπορούν να ζωγραφίσουν κάτι  και οι υπόλοιποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία των παιδιών τους. Ναι! Συμπεριλάβετε τα παιδιά στην μεταμόρφωση του σπιτιού. Κάντε τους να ζωγραφίσουν πολύχρωμα λουλούδια σε απλά λευκά φύλλα. Ο μόνος κανόνας είναι να είναι χρωματιστά. Τοποθετήστε την εργασία τους  σε κομψά πλαίσια και τοποθετήστε τα στον ίδιο τοίχο. Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τις εικόνες κάθε εποχή.

Съберете пролетта в артистична кашпа

 

4.Συγκεντρώστε άνοιξη σε καλλιτεχνικές γλάστρες.
 

Η άνοιξη δεν μπορεί να έρθει χωρίς τις τουλίπες ... Γι 'αυτό σας προτείνουμε κάποιες  φρέσκες ιδέες για μια καλλιτεχνική διακόσμηση! Τα γυάλινα βάζα, τα μπουκάλια, οι φιάλες και όλα τα άλλα γυάλινα σχήματα παραμένουν στη μόδα, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τις τάσεις με τον δικό σας τρόπο. Προσθέστε μερικά λεμόνια κομμένα σε ροδέλες και δείτε τι θα συμβεί. Υποσχόμαστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και γιατί να μην είναι ακόμα πιο καλλιτεχνική; Χρησιμοποιήστε το παλιό ψάθινο καπέλο δημιουργικά για γλάστρα! Πάρτε μια ομπρέλα και να την μετατρέψετε σε ένα όμορφο στολίδι για την είσοδο . Δέστε το με μια κορδέλα, τοποθετήστε ένα χωνί από φύλλο αλουμινίου, οικολογικό χώμα και έτοιμο! Ομορφιά! Πάρτε εκείνο το παλιό σερβίτσιο και να μετατρέψετε το σε μια όμορφη διακόσμηση στην τραπεζαρία. Μην ξεχνάτε τον κανόνα για τρία - βραστήρα, κανάτα και φλιτζάνι καφέ. Και αν επιλέξετε τουλίπες, πρέπει να βάλετε ένα κίτρινο νόμισμα στο νερό έτσι ώστε να μην διαλύονται και να διατηρούνται φρέσκα περισσότερο.

5. Σκεφτείτε μπροστά!

Δεν μιλάμε για μια μεγάλη επισκευή κάθε εποχή. Βρείτε μερικές βασικές θέσεις, αξεσουάρ και γιατί όχι έπιπλα και να τα αλλάξετε για οποιαδήποτε εποχή. Οι πιο απλές είναι οι μαξιλαροθήκες, τα κλινοσκεπάσματα και τα χαλιά. Άλλες μικρότερες και πρακτικά αντικαταστάσιμες διακοσμήσεις είναι πλαίσια εικόνων (όπως έχουμε ήδη αναφέρει με διαφορετικό περιεχόμενο), βάζα, κουτιά, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντιλα κλπ. Όσοι από εσάς έχουν μεγαλύτερα δωμάτια μπορούν επίσης να αλλάξουν τα έπιπλα.

Έχετε ήδη πολλές ιδέες για την άνοιξη και αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερο το άρθρο μας   Πώς να ξυπνήσετε την άνοιξη στο σπίτι σας;

 

Ακολουθησε μας