Στρώμα Silver Comfort διπλής όψης 164/190 | Vellea Home

Silver Comfort

164/190, διπλής όψης , 164/190

372
Εκπτωση: -36%
236

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πάχος του στρώματος 18 εκ +/- 2 εκατοστά
Το στρώμα είναι κατάλληλο για μηχανισμό ανύψωσης με δύναμη 750N.
Υλικά:
- Ειδικό αντιβακτηριακό ύφασμα με ασημένια νήματα
- Ανατομικός πυρήνας της Nova Flex
Χαρακτηριστικά στα υφάσματα:
- Φυσικά αντιαλλεργικά
- Εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον ύπνου
- Μόνιμη αντιβακτηριακή δράση
- Αποτρέπει οσμές
- Φυσικά αντιστατικά
- Αφαιρούμενο κάλυμμα

Επίπεδο σκληρότητας : μαλακό

Στρώμα Silver Comfort είναι  ανατομικό στρώμα του οποίου ο πυρήνας ειναι υψηλής ελαστικότητας αφρό Nova Flex. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρόταση, η οποία δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενεργώντας  με χαλάρωση των μυών και την πλήρη και αποκατάσταση κατα του ύπνου. Αυτό το είδος της βάσης προσφέρει την καλή υποστήριξη για το σώμα ανά πάσα στιγμή σε όλη την περιοχή του στρώματος και παρέχει απαράμιλλη αίσθηση άνεσης. Τα  άψογα ορθοπεδικά στρώματα από τη συλλογή παρέχουν εξαιρετική ανατομική-ατομική εμπειρία για όλους. Το συνδυασμένο σύστημα του λάτεξ με μοναδικό ορθοπεδικό πυρήνα, εξασφαλίζουν τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου και χαλάρωση στο σώμα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις. Το στρώμα είναι ντυμένο εξ ολοκλήρου με κάλυμμα απο αντιβακτηριακό ύφασμα πολυτέλειας που περιέχει ασημένια νήματα.  Είναι ένα φυσικό αντι αλλεργικό,εξασφαλίζει διαρκή αντιβακτηριακή δράση και εμποδίζει τις οσμές. Η πλευρές  είναι με  ύφασμα, το οποίο διατηρεί τη φυσική αερισμό του στρώματος.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Αριθμός πακέτων: 1 (164/190)
Πακέτο 1: 164/40/40 εκ., βάρος 20 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Silver Comfort 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας