Στρώμα Body Balance διπλής όψης 144/190 | Vellea Home

Body Balance

144/190, διπλής όψης , 144/190

347
Εκπτωση: -37%
217

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Το στρώμα έχει σκληρότητα κάτω από μέτρια.
Ύψος 18 cm (+/- 1 cm)
Διπλής όψης ανατομικό στρώμα με αφρό μνήμης και δύο διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.
+ Δώρο μαξιλάρι κατά την αγορά μεγέθους 82/190 , 90/200 και 120/200 εκ.
+ Δώρο μαξιλάρια  - 2 τεμ., κατά την αγορά μεγέθους 140/200,144/190, 164/190 ,160/200 και180/200 εκ.
Υλικό
  - Υποαλλεργικό, αντιστατικό ύφασμα με βάτα
Δομή
- Στρώμα αφρού μνήμης
- Στρώμα αφρού Body Care
- Στρώμα αφρού Body Care
Δομή και σύνθεση του μαξιλάρι
Γέμισμα από εύκαμπτο αφρό, ύφασμα καπιτονέ από μικροΐνες που αποτελείται από λεπτές ίνες και διαπνέουσα μεμβράνη.
Ζωτικής σημασίας για υγιεινό ύπνο είναι τα υλικά που συμμετέχουν στην κατασκευή του στρώματος. Για την κατασκευη των στρωμάτων Body Balance  χρησιμοποιησαμε  ποιοτικά και υγιεινά υλικά που επιτρέπουν τη διαδικασία του φυσικού αερισμού - σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση της καλής χρήσης. Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα.Για να είναι μια μαγική εμπειρία  προσθέσαμε  αφρο μνήμης στο στρώμα, το οποίο αυξάνει την αίσθηση της  απαλότητας  και την  άνεση.
Υποχρεωτικά ξεδιπλώστε το στρώμα πριν από την καθορισμένη ημερομηνία στη συσκευασία. Το στρώμα θα λάβει το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος 24 ώρες μετά το ανοίγμα .
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Body Balance 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας