Γωνιακός καναπές Michelangelo | Vellea Home

Michelangelo

Γωνιακός καναπές , σκούρο καφέ

712
Εκπτωση: -45%
390

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Διαστάσεις:
- L242 B165 H72-88 εκ.
*Χώρος  ύπνου
149/194 cm.
- Υλικό: 100% πολυεστέρας - Como
- Σκελετός : νοβοπάν, μασίφ ξύλο, κόντρα πλακέ, ελατήρια ζιγκ ζαγκ
- Ταπετσαρία : αφρολεξ 28/40
- Βάση ταπετσαρία : ζιγκ-ζαγκ ελατήρια
- Πόδια: μασίφ ξύλο
Πλεονεκτήματα:
* Η κατεύθυνση καθορίζεται στη  συναρμολόγηση – δεξί η αριστέρο
* Μεταλλικός μηχανισμός κρεβατιού – ανασυρόμενος, βάση με ζιγκ-ζαγκ ελατήρια
* Χώρος  αποθήκευσης - 1
* Αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ στα  πίσω μαξιλάρια
Το μοντέλο αυτό διαθέτει εξαιρετική άνεση και λειτουργικότητα. Η βάση της ταπετσαρίας αποτελείται από ζιγκ ζαγκ ελατήρια σε συνδυασμό με αφρολέξ με διαφορετική πυκνότητα στα διαφoρετικά σημεία, δίνει μια απαράμιλλη αίσθηση της άνεσης στο  έπιπλο. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται στο  μοντέλο Michelangelo έχει εξαιρετική αντοχή στη φθορά και η πυκνότητα  και εχει εγγύηση για τη διατήρηση της ποιότητας του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία αποθήκευσης με ανυψωτικό μηχανισμό διευκολύνει την χρήση του χώρου κάτω από τα καθήσματα .
Όλα τα εξαρτήματα απαραίτητα για την συναρμολόγηση συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Κατά την εγκατάσταση στο σπίτι, ακολουθήστε τις εσώκλειστες οδηγίες εγκατάστασης.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
Αριθμός συσκευασιών: 2
Συσκευασία   1: 135/90/74 cm., βάρος 51 kg.
Συσκευασία   2: 165/70/74 cm., βάρος 48 kg.


 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Michelangelo 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας