Γωνιακός καναπές – κρεβάτι Terano | Vellea Home

Terano

Γωνιακός καναπές , ανοιχτό γκρι + σκούρο γκρι , αριστερό

1148
Εκπτωση: -29%
807

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Αριστερό

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις:
-  L279 B217 H86 εκ.
Χώρος ύπνου: 140/222 εκ.
Υλικά:
-  υφάσματα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία:
- βάση ταπετσαρίας - ελατήρια  Pocket
 - καθίσματα - αφρός πολυουρεθάνης, βάτα πολυεστέρα
Σκελετός :
-μασίφ ξύλο, μοριοσανίδα, κόντρα πλακέ, μέταλλο
* αποθηκευτικός χώρος -1
Ο καναπές Terrano είναι ένα μοντέλο που προσφέρει τόσο μέγιστη άνεση όσο και εξαιρετική λειτουργικότητα στο χώρο καθιστικού. Ο καναπές έχει  στα καθίσματα ελατήρια  Pocket, τα οποία χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα πιο άνετα στρώματα.Η κομψή εμφάνιση και το ύφασμα υψηλής ποιότητας δίνουν μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το γωνιακό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πρακτικό μηχανισμό κρεβατιού  140/222 εκ. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος με ύφασμα υψηλής τεχνολογίας, με εξαιρετική πυκνή και άνετη επιφάνεια.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής της ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 4
Πακέτο 1: 200/110/60 cm, βάρος 69 kg.
Πακέτο 2: 137/86/60 cm, βάρος 61 kg.
Πακέτο 3: 190/22/53 cm, βάρος 20 kg.
Πακέτο 4: 106/33/54 cm, βάρος 27 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Terano 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας