Βάση για στρώμα Kompakt 160/200, Kompakt, 160/200 | Vellea Home
Kompakt

Βάση για στρώμα 160/200 , 160/200

Βάση για στρώμα Kompakt 160/200 1
Βάση για στρώμα Kompakt 160/200 1_thumb
124
96*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Το μοντέλο δεν είναι κατάλληλο για μηχανισμό  ανύψωσης .
Πλαίσιο
- προφίλ χάλυβα με επίχρισμα πούδρας  30/20 mm. για μόνο πλαίσιο και 30/30 mm. για διπλό  πλαίσιο
- πάχος των τοιχωμάτων 0,9 mm.
- Ύψος του πλαισίου στρώμα 4 εκ.
Τάβλες
- Πολυστρωματική οξιά 8/10/12 mm.
Μονό πλαίσιο
- Τάβλες για διάσταση 190 εκ. – 13 τεμ.
- Τάβλες για διάσταση 200 εκ. – 14 τεμ.
Διπλό πλαίσιο
- Τάβλες για διάσταση 190 εκ. – 26 τεμ.
- Τάβλες για διάσταση 200 εκ. – 28 τεμ.
Η βάση κρεβατιού με σανίδες Kompakt δεν παρέχεται συναρμολογημένη και είναι σε ένα ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά πακέτο. Κάθετη και αξονική κίνηση της βάσης που παρέχεται από την ελαστικοτητα των σανιδων. Μέγιστη αντοχή σε παραμόρφωση λογο της υψηλής  κατασκευης και  ποιοτητα στις ταπες. Σημαντική ευελιξία οταν οι ζώνες άνεσης προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματός.
 
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Kompakt 27.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας