Τραπέζι Marbela III / επεκτεινόμενο / | Vellea Home

Marbela III

Τραπέζι , ανοιχτό μπεζ + καπουτσίνο

451
338*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

ανοιχτό μπεζ + καπουτσίνο

 

Πολυτελές τραπέζι Marbela III /Επεκτεινόμενο /

Διαστάσεις :

- L140/181 B80 H75

Επιφάνεια :

-γυαλί ασφαλείας 8 mm.

-MDF λακαρισμένο

Βάση :

- MDF λακαρισμένο

Πόδι:

- MDF με Inox

Το πολυτελές τραπέζι Marbela είναι με εντυπωσιακή εμφάνιση και λειτουργικότητα κατάλληλες  για κάθε σύγχρονο σπίτι. Ο κομψός συνδυασμός χρωμάτων και σχεδίων αντανακλούν την αισθητική του σύγχρονου εσωτερικού και αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από MDF με υψηλής ποιότητας επίστρωση λάκα σε συνδυασμό με MDF . Η λάκα είναι με άψογη γυαλιστερή επιφάνεια. Το τραπέζι είναι επεκτινόμενο μοντέλο που επιτρέπει, αν είναι απαραίτητο, να προσθέστε περισσότερες θέσεις στο τραπέζι. Η βάση είναι επενδυμένη με Inox, το οποίο προστατεύει από γρατζουνιές και φθορά.

Η αντοχή του σκληραγωγημένο γυαλιού είναι  φορές υψηλότερη από αυτήν του απλού. Ωστόσο δώστε προσοχή στης γωνιές του πάγκου από χτυπήματα με σκληρά αντικείμενα οπός και  υπερβολική φόρτωση.

Δώστε προσοχή!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.

Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.

Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 3
Συσκευασία 1: 148/87/17 εκ., βάρος 34 κιλά.
Συσκευασία 2: 76/63/25 εκ., βάρος 29 κιλά.
Συσκευασία 2: 96/54/6 εκ., βάρος 20 κιλά.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Marbela III 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας