Στρώμα Art Memo διπλής όψης 160/200 | Vellea Home

Art Memo

160/200 διπλής όψης , 160/200

577
Εκπτωση: -50%
284

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

Ύψος στρώματος 22 cm +/- 1 cm

Σύνθεση :

- Υφάσματα υψηλής ποιότητας με μοντέρνο σχεδιασμό

- Bάτα

- Spunbond

- Σύστημα pocket  7 ζώνες στήριξης

- Ελαστικός αφρός

- Περίγραμμα από ελαστικό αφρό

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Το στρώμα Art Memo διατίθεται σε ρολό σε συσκευασία εύκολη για μεταφορά.
*Ανοίξτε και ξεδιπλώστε το στρώμα εντός 30 ημερών από την παράδοση. Το στρώμα Art Memo παίρνει το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος 24 ώρες μετά το ξεδίπλωμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος ,τις ταπετσαρίας και γδαρσίματος στις επιφάνειες . Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

 Αριθμός συσκευασιών: 1 (160/200)

Συσκευασία 1: 160/40/40cm, βάρος 20,5 kg.

 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Art Memo 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας