Στρώμα Neo Detox Flex μονόπλευρο | Vellea Home

Ultra Detox Flex

140/200, μονόπλευρο , 140/200

239
Εκπτωση: -30%
167

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Υλικά:

- Γέμισμα με ελαστικό ύφασμα SLEEP DETOX 100PES με ενσωματωμένες κλωστές άνθρακα και γέμιση κοψίματος αφρού 800 g/m2, spunbond.

- ενσωματωμένο πλαίσιο από ξύλο υψηλής ποιότητας.

- Πυρήνας πολυουρεθάνης 8 cm 2542

- σκληρή τσόχα

Ύψος: 15 (+/-1) cm

Επίπεδο άνεσης: μέτρια προς σκληρή

Το στρώμα Neo Detox Flex είναι σχεδιασμένο για όλους τους παραδοσιακούς. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός σταθερότητας και άνεσης.

Ο πυρήνας είναι κατασκευασμένος από αφρό πολυουρεθάνης για σταθερή στήριξη. Προστέθηκε ένα επιπλέον στρώμα τσόχας για καλύτερη σταθερότητα του στρώματος.

Ο πυρήνας είναι τυλιγμένος σε απαλό ύφασμα με ελκυστικό σχέδιο. Οι ίνες άνθρακα στο ύφασμα έχουν αντιστατική, αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση και εγγυώνται ένα καθαρό, ευχάριστο και φρέσκο ​​περιβάλλον ύπνου.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

 

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και της ταπετσαρίας.

Τοποθετήστε το στρώμα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Συσκευασία  1: 140/200/15 cm., βάρος 33  kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ultra Detox Flex 12.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας