Στρώμα Silver Favoritе μονόπλευρο 90/200 | Vellea Home

Silver Favoritе

90/200, μονόπλευρο , 90/200

301
Εκπτωση: -40%
179

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Ύψος 23 cm
Το στρώμα είναι κατάλληλο για μηχανισμό ανύψωσης με δύναμη 1000N.
Υλικά:
- Ειδικό αντιβακτηριακό ύφασμα με ασημένια νήματα
- Πυρήνας απο πολλαπλά ελατήρια τύπου multipocket
- στρώση από ελαστικό αφρό πολυουρεθάνης
- καπιτονέ με αφρό μνήμης
- βάση: πλαίσιο από μασίφ ξύλο
Χαρακτηριστικά στα υφάσματα:
- Φυσικά αντιαλλεργικά
- Εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον ύπνου
- Μόνιμη αντιβακτηριακή δράση
- Αποτρέπει οσμές
- Φυσικά αντιστατικά
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρόταση, η οποία δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενεργώντας με χαλάρωση των μυών και την πλήρη και αποκατάσταση κατα του ύπνου. Ο πυρήνας του στρώματος είναι το Multi Pocket Spring συστήμα, που εκφράζεται σε δύο άξονες απο ελατήρια τύπου pocket - 406 τεμ / m2. Αυτό το είδος της βάσης προσφέρει την καλή υποστήριξη για το σώμα ανά πάσα στιγμή σε όλη την περιοχή του στρώματος και παρέχει απαράμιλλη αίσθηση άνεσης. Τα άψογα ορθοπεδικά στρώματα από τη συλλογή παρέχουν εξαιρετική ανατομική-ατομική εμπειρία για όλους. Το σύστημα με μοναδικό ορθοπεδικό πυρήνα ελατηρίων εξασφαλίζουν τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου και χαλάρωση στο σώμα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις. Το στρώμα είναι ντυμένο εξ ολοκλήρου με κάλυμμα απο αντιβακτηριακό ύφασμα πολυτέλειας που περιέχει ασημένια νήματα. Είναι ένα φυσικό αντι αλλεργικό,εξασφαλίζει διαρκή αντιβακτηριακή δράση και εμποδίζει τις οσμές.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός πακέτων: 1 (90/200)
Πακέτο 1: 90/200/23 εκ., βάρος 30 κιλά.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Silver Favoritе 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας