Στρώμα Silver Favoritе διπλής όψης 90/200 | Vellea Home

Silver Favoritе

90/200, διπλής όψης , 90/200

255
Εκπτωση: -40%
153

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Πάχος του στρώματος 19 εκατοστά

Υλικά:
- Ειδικό αντιβακτηριακό ύφασμα με ασημένια νήματα
- Πυρήνας απο πολλαπλά ελατήρια τύπου pocket
- Πλαινα με 3D υφάσματα Χαρακτηριστικά στα υφάσματα:
- Φυσικά αντιαλλεργικά
- Εξασφαλίζει υγιεινό περιβάλλον ύπνου
- Μόνιμη αντιβακτηριακή δράση
- Αποτρέπει οσμές
- Φυσικά αντιστατικά
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρόταση, η οποία δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενεργώντας με χαλάρωση των μυών και την πλήρη και αποκατάσταση κατα του ύπνου. Ο πυρήνας του στρώματος είναι το Multi Pocket Spring συστήμα, που εκφράζεται σε δύο άξονες απο ελατήρια τύπου pocket - 406 τεμ / m2. Αυτό το είδος της βάσης προσφέρει την καλή υποστήριξη για το σώμα ανά πάσα στιγμή σε όλη την περιοχή του στρώματος και παρέχει απαράμιλλη αίσθηση άνεσης. Τα άψογα ορθοπεδικά στρώματα από τη συλλογή παρέχουν εξαιρετική ανατομική-ατομική εμπειρία για όλους. Το άρωμα στο στρώμα λατέξ είναι ένα υλικό που προστατεύει την κυκλοφορία του αίματος του ύπνου.Το συνδυασμένο σύστημα του λάτεξ με μοναδικό ορθοπεδικό πυρήνα, εξασφαλίζουν τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου και χαλάρωση στο σώμα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις. Το στρώμα είναι ντυμένο εξ ολοκλήρου με κάλυμμα απο αντιβακτηριακό ύφασμα πολυτέλειας που περιέχει ασημένια νήματα. Είναι ένα φυσικό αντι αλλεργικό,εξασφαλίζει διαρκή αντιβακτηριακή δράση και εμποδίζει τις οσμές. Η πλευρές είναι με 3D ύφασμα, το οποίο διατηρεί τη φυσική αερισμό του στρώματος.
Αριθμός πακέτων: 1 (90/200)
Πακέτο 1: 90/40/40 εκ., βάρος 18,7 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Silver Favoritе 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας