Στρώμα μωρού Leo bebe + memory 65/160 | Vellea Home

Leo + memory

65/160, διπλής όψης , 65/160

114
86*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Στρώμα μωρού Leo με επιστρώση αφρού μνήμης
- Εξωτερικη επενδυση  ύφασμα: καπιτονέ ζακάρ βαμβάκι
Πυρήνας:
- Αφρολέξ - 8 εκ.
- μονομερώς 2 εκατοστά στρώμα αφρού μνήμης
Για μέγιστη άνεση και πιο ξεκούραστο ύπνο για  το παιδί σας έχουμε προσθέσει επιπρόσθετο στρώμα αφρού μνήμης που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα απόλυτης αρμονίας για χάδι, για ενα  μοναδικό για τα παιδιά ήσυχο ύπνο. Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από υλικά εντελώς ακίνδυνα  για την υγεία . Το ύφασμα είναι ανθεκτικό στις βρωμιές και την καθιμερινη χριση,είναι μαλακό και ευχάριστο στην αφή και ήπιο προς  το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Ο πυρήνας του στρώματος είναι κατασκευασμένος  από αφρώδες υλικό με πυκνότητα, παρέχοντας μια σταθερή βάση. Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το στρώμα παρέχει  μια σταθερή βάση, η οποία συνιστάται για τα πρώτα χρόνια της περιόδου της εντατικής ανάπτυξης.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός πακέτων: 1 (65/160)
Συσκευασία 1: 65/160/10 cm., βάρος 4,5 kg.
 
 
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Leo + memory 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας