Στρώμα Leo Multirelax μονόπλευρο 180/200 | Vellea Home

Leo Multirelax

180/200, μονόπλευρο , 180/200

294
240*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Τα μονόπλευρα στρώματα έχουν ενσωματωμένη ξύλινη βάση .
Ύψος 16 cm (+/- 1cm)
Δομή:
- πυρήνας αφρού πολυουρεθάνης με αυξημένη ελαστικότητα T25 / 36- 12 cm
- πλαίσιο από μασίφ ξύλο 5 cm
Κάλυμμα:
- ύφασμα υψηλής ποιότητας καπιτονέ με αφρός μνήμης  7mm
Το μυστικό του άνετου στρώματος είναι στα υψηλής ποιότητας υλικά που ενσωματώνονται στην κατασκευή του. Το στρώμα Leo Multirelax είναι μια πρόταση που θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Ο εξαιρετικά ελαστικός αφρός που δημιουργεί τον πυρήνα δημιουργεί την πιο άνετη βάση για την χαλάρωση των μυών της σπονδυλικής στήλης, η οποία θα σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό ύπνο και πλήρη ξεκούραση.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Η περιοδική αναστροφή των στρωμάτων διατηρεί την άνεση και παρατείνει τη ζωή τους.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (180/200)
Συσκευασία 1: 180/200/16 cm, βάρος 41 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Leo Multirelax 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας