Στρώμα Leo Classic διπλής όψης 82/190 | Vellea Home

Leo Classic

82/190, διπλής όψης , 82/190

118
Εκπτωση: -43%
66

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Το στρώμα ανήκει στην κατηγορία μοντέλα  μέτριο προς μαλακό .
Ύψος 18 cm (+/- 1 cm)
*Το στρώμα είναι κατάλληλο για μηχανισμό ανύψωσης 450Ν.
Υλικά:
- Υφάσματα - υψηλής ποιότητας ζακάρ - 200 γραμμάρια, 45% πολυεστέρας, 30% βισκόζη, 15% βαμβάκι, 5% μετάξι  καπιτονέ  με βάτες από πολυεστέρα – απο τις δύο  πλευρές
- Βάτα 300 γρ / Τετρ. Μ απο τις δύο  πλευρές
- Αφρός πολυουρεθάνης T25-45 με πάχος 3 εκ απο τις δύο  πλευρές
- Τσόχα με λάτεξ απο τις δύο  πλευρές
- Πυρήνας απο ελατήρια τύπου Bonnell - ατσάλινα ελατήρια H 14 εκατοστά.
Για  τα στρώματα Leo χρησιμοποιουμε ποιοτικά και υγιεινά υλικά που επιτρέπουν τη διαδικασία του φυσικού αερισμού - σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση της καλής υγιεινής του στρωματος . Κύριο συστατικό του στρώματος είναι  τα ελατήρια με ύψος H14εκ. Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάθε στοιχείο της πρότασης αυτής έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει την πλήρη χαλάρωση και ευχαρίστηση. Εμπιστευθείτε το προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή σας. Τώρα δεν έχει μείνει τίποτα για να σας ευχηθούμε  μία ξεκούραστη νύχτα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (82/190)
Συσκευασία 1: 82/190/18 cm, βάρος 13 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Leo Classic 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας