Πολυθρόνα με ανάκλιση Dream | Vellea Home

Dream

Πολυθρόνα με ανάκλιση , καφέ

377
Εκπτωση: -26%
277

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

καφέ

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πολυθρόνα με μηχανισμό ανάκλισης για χαλάρωση
Διαστάσεις:
-L95 B64 H100 εκατοστά.
Υλικό:
- υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα
Тαπετσαρία:
- ελατήρια ζιγκ-ζαγκ, ιμάντες ταπετσαρίας,
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- ελατηρία pocket , αφρός πολυουρεθάνης, ίνες
Πλεονεκτήματα:
* Μηχανισμός  ανάκλισης για χαλάρωση
* Εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία
Η χαλαρώση που  παρέχει  είναι αξιοσημείωτη. H πολυθρόνα  με ανάκλιση   Dream συγκεντρώσει όλες τις ανέσεις .Η εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία κατασκευασμένη από υλικά που επιλέγονται έχει τις  κατάλληλες ιδιότητες για ευχάριστη απαλότητα και εξαιρετική ελαστικότητα. Οι  περιοχές για επαφη με το σώμα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα που συμπληρώνει το ευχάριστο συναίσθημα στο  κάθισμα. Η ανθεκτική και γερη  κατασκευή απο μέταλλο εξασφαλιστεί  ασφάλεια στην  λειτουργία του μηχανισμού και παρέχει  ομαλή καθημερινή χρήση. Για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός χαλάρωσης είναι απαραίτητα να τραβήξετε τη λαβή που βρίσκεται στην πλευρά του μπράτσου της καρέκλας. Το Zero wall  επιτρέπει στο πίσω μέρος του καναπέ να βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο χωρίς να επηρεάζεται η κανονική διαδρομή του μηχανισμού. Η ισχυρή και στιβαρή μεταλλική κατασκευή εξασφαλίζει ασφάλεια σε καθημερινή χρήση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 92/80/73 εκ, βάρος 42 κίλα.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dream 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας