Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino, Torino, ανοιχτό γκρι | Vellea Home
Torino

Πολυθρόνα - κρεβάτι , ανοιχτό γκρι

Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino 1
Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino 2
Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino 3
Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino 1_thumb
Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino 2_thumb
Πολυθρόνα - κρεβάτι Torino 3_thumb
281
228*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις: 
- L78 B90 H82   εκατοστά  
- Χώρος ύπνου: 67/185 εκατοστά.   
Υλικά:
- Υφάσματα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία :
- βάση: μοριοσανίδα
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης
Σκελετός:
- μασίφ ξύλο, νοβοπάν, μοριοσανίδα
Πλεονεκτήματα:
* Λειτουργία κρεβάτι
Ορισμένα σπίτια χρειάζονται περισσότερη πρακτικότητα για να κάνουν την καθημερινή ζωή πιο άνετη . H πολυθρόνα Torino παρέχει μέγιστη άνεση και στους δύο τρόπους χρήσης. Μοντέρνα, κομψή και πολύ άνετη σαν χαρακτηριστικά και  αυτά δεν εξαντλούν τις δυνατότητες της . H πολυθρόνα συνδυάζει την άνεση στα μοντέλα της κατηγορίας του  και είναι με  σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού. Είναι επενδεδυμένη  με ύφασμα με εξαιρετική πυκνότητα και ευχάριστη μαλακή επιφάνεια αφής.Τα υφάσματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην τριβή και τη φθορά.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 80/97/85 cm, βάρος 45 kg.
Μοντέλο
Torino

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας