Μπερζέρα Margo | Vellea Home

Margo

Μπερζέρα , μπορντό

325
237*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μπορντό

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Μπερζέρα Margo
Διαστάσεις:
- L73 B78 H112 cm.
Υλικό :
- ύφασμα πολυεστέρα
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- ελατήρια  ζιγκ-ζαγκ
- Αφρός πολυουρεθάνης
Κατασκευή:
- συμπαγές ξύλο, μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ, μέταλλο
Βρείτε το πιο άνετο μέρος σας στο σπίτι και απολαύστε την ηρεμία. Η μπερζέρα Margo θα σας προσφέρει άψογη άνεση για να περάσετε κάθε στιγμή στην άνεση του σπιτιού. Η ξεχωριστή σιλουέτα της πολυθρόνας προσθέτει στυλ και προσωπικότητα στο εσωτερικό. . Είναι επικαλυμμένη με ύφασμα υψηλής ποιότητας με απαλή και βελούδινη επιφάνεια.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 82/77/95 cm, βάρος 15 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Margo 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας