Μαξιλάρι ύπνου Silver Sense 50/70 | Vellea Home

Silver Sense

Μαξιλάρι ύπνου 50/70

Μαξιλάρι ύπνου  Silver Sense  50/70 1
Μαξιλάρι ύπνου  Silver Sense  50/70 1_thumb
18
16*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Παράδοση: 15 ημέρες

Παρέχει άνετη υποστήριξη και διατηρεί το σχήμα με την πάροδο του χρόνου.
Μαλακό και αφρώδες - επίστρωση από μικροΐνες, εξαιρετικά απαλό .
Η σύνθεση του γεμίσματος προσαρμόζεται εύκολα στις καμπύλες του λαιμού και της κεφαλής χωρίς να δημιουργεί μια αίσθηση έντασης..
Υφασμάτινη θήκη, με ασημένιες ίνες, η οποία έχει φυσική αντισηπτική και αντιβακτηριακή δράση.
Τρισδιάστατες πλευρικές αναπνευστικές ταινίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αέρα στον πυρήνα του μαξιλαριού.
Μέγεθος - 50/70 cm.
Συσκευασία - τσάντα από PVC
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 
Μοντέλο
Silver Sense

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας