Κονσόλα Iman | Vellea Home

Iman

Κονσόλα , δρυς Sonoma + λευκό γυαλιστερό

215
Εκπτωση: -41%
127

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις:
- L111 B46 H160 εκ .
Υλικά:
-πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα , δρυς Sonoma + λευκό γυαλιστερό
- HDF 3,5 χλστ
- Καθρέφτης 4 χλστ
- λαβές – αλουμινίου
Η κονσόλα συνδυάζεται με  καθρέπτη και είναι κατάλληλη για την είσοδο αλλά και για οποιαδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού σας. Η κονσόλα διαθέτει μεγάλα ευρύχωρα συρτάρια. Πάνω από την κονσόλα στερεώνεται καθρέφτης που ολοκληρώνει ακόμα περισσότερο την πρακτικότητα και την καλαισθησία της κονσόλας.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 4
Συσκευασία 1: 72/46/8 cm, βάρος 9 kg.
Συσκευασία 2: 54/47/8 cm, βάρος 13 kg.
Συσκευασία 3: 90/64/5 cm, βάρος 14 kg.
Συσκευασία 4: 20/15/10 cm, βάρος 3 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Iman 66.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας