Κλασικός μηχανισμός ανύψωσης στρώματος 850Ν | Vellea Home

Μηχανισμός ανύψωσης 850N

για στρώμα 140/200 , 140/200

Κλασικός μηχανισμός ανύψωσης στρώματος  850Ν 1
Κλασικός μηχανισμός ανύψωσης στρώματος  850Ν 1_thumb
38

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Μηχανισμος ανύψωσης στρώματος + MDF πάτο 2,5 χλστ. Ο μηχανισμός έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση στο τελάρο του στρώματος ή σε μονόπλευρο στρώμα. Με τον μηχανισμό μπορείτε εύκολα και βολικά να χρησιμοποιείτε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι για να αποθηκεύσετε κλινοσκεπάσματα ή είδη οικιακής χρήσης. Με τη δική του βοήθεια το στρώμα του κρεβατιού ανυψώνεται και στέκεται σε όρθια θέση χωρίς υποστήριξη. Ο μηχανισμός αυτός διαθέτει ένα σετ μεταλλικών πλαισίων με ανυψωμένα μπράτσα και αμορτισέρ αερίου. Επειδή η δύναμη για την ανασήκωση του στρώματος εξαρτάται από το βάρος του, τα αμορτισέρ αερίου έχουν διαφορετικές προδιαγραφές πίεσης και αντοχής (Ν). Μπορείτε να καθορίσετε τις σωστές προδιαγραφές των αμορτισέρ που χρειάζεστε από τον παρακάτω πίνακα. Το σετ ανύψωσης περιλαμβάνει και έναν πάτο του MDF 2,5 χιλιοστών, ο οποίος θα αυξήσει την σταθεροποιήση του κρεβατιού. Όλα τα απαραίτητα υλικά συναρμολόγησης παρέχονται στην συσκευάσια του προϊόντος.

Πίνακας επιλογής κατάλληλου μηχανισμού με αμορτισέρ

Είναι απαραίτητο να ελέγξετε το βάρος του στρώματός σας για να επιλέξετε τον κατάλληλο μηχανισμό ανύψωσης. Το βάρος κάθε στρώματος αναγράφεται στην περιγραφή του αντίστοιχου είδους.

Τύποι μηχανισμών ανύψωσης με αμορτισέρ:
Κιλά N
<15kg 450 N
15-20kg 750 N
21-25kg 850 N
25-35kg 1000 N
36-40kg 1200 N
41+ kg 1400 N
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Μηχανισμός ανύψωσης 850N 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας