Καρέκλα Oliver | Vellea Home

Oliver

Καρέκλα , wenge με καφέ κάθισμα

42
Εκπτωση: -21%
33 €/τεμ.

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ .
- Διαστάσεις: L53 B44 H92 εκ.
- Υλικό: ξύλο οξιάς, λουστραρισμένο βεγγε
- Κάθισμα: σταθερή βάση με αφρολέξ και ύφασμα χρώματος καφε
Δώστε προσοχή!
Η καρέκλα είναι διαθέσιμη μόνο σε σετ των 2 τεμ.
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά, μπορει να υπαρχουν αποκλίσεις που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 63 / 45,5 / 93 cm, βάρος 12 kg
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Oliver 2.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας