Καρέκλα Elise | Vellea Home

Elise

Καρέκλα , πράσινο

69
Εκπτωση: -35%
44 €/τεμ.

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο σε σετ των 2 τεμ .
Μέγεθος καθίσματος: L44 B40 H94 εκ.
Μέγεθος πλάτης : L35,5 Η49 εκ.
Συνολικό ύψος: 94 εκατοστά.
Το σώμα της καρέκλας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά του δέντρου καουτσούκ - χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα και αντοχή στην εγγυημένη καθημερινή χρήση.
Χρώμα σώματος: wenge
Χρώμα καθισμάτων: πράσινο
Θυμηθείτε ότι μέχρι πρόσφατα τα παραδοσιακά χρώματα των επίπλων ήταν οξιά  και κερασιά, που ίσως ο καθένας μας έχει δει. Με την έλευση των σύγχρονων προϊόντων σε χρώματα όπως το  Astra και ιδιαίτερα το βέγγε, το εσωτερικό μοιάζει τώρα πιο κομψό και κλασικό-όπως ακριβώς είναι το μοντέλο που ονομάζεται Elise. Με τα πόδια απο δέντρου καουτσούκ και ύφασμα, θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για τη την ευκολία συντήρησης, καθώς και την άνεση και την ευκολία.. Και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μήπως χρειάζεστε περισσότερη πειθώ;
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υλικων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 93/43/26 cm, βάρος 9,6 kg.

 

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Elise 7.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας