Γραφείο Rio | Vellea Home

Rio

Γραφείο , δρυς Sonoma

90

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις:
- L120 B118 H120 .
Υλικά:
- πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα
- διακόσμηση: δρυς Sonoma
Το γραφείο Rio θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τη λειτουργικότητα και το πρωτότυπο σχεδιασμό του. Το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γωνία, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χώρο εργασίας ανάλογα με το δωμάτιο και τις απαιτήσεις σας. Το γραφείο διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για προσωπικά και αξεσουάρ γραφείου. Το σετ διατίθεται σε ένα ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά πακέτο με εύκολες  για  οδηγίες εγκατάστασης.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 130/39/9 cm, βάρος 16 kg.
Πακέτο 2: 126/66/7 cm, βάρος 23,3 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Rio 44.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας