Εντοιχιζόμενος νεροχύτης – στρογγυλός | Vellea Home

Στρογγυλός νεροχύτης

Νεροχύτης - 18 cm , χρώμιο

38
Εκπτωση: -29%
27

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις: Ø48,5 εκ.
Γούρνα : Ø37 εκ.
Βάθος της γούρνας: 18 εκ.
Πάχος χάλυβα: 0,6 mm.
Ελάχιστο μέγεθος για ντουλάπι : 45 εκ.
Σιφόνι: 11,5 εκ
Περιλαμβάνει σωλήνες PVC για τη σύνδεση με τα υδραυλικά.
Σιφόνι με υπερχείλιση.
Ο σύγχρονος νεροχύτης inox παρέχει περισσότερη άνεση και λειτουργικότητα . Η μεγάλη γούρνα διευκολύνει τον καθαρισμό τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων δοχείων. Η επιφάνεια του χάλυβα και η σχάρα του σιφόνι επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό και την καθημερινή συντήρηση του νεροχύτη. Η μεγαλύτερη διάμετρος του σιφόνι εξασφαλίζει ταχεία αποστράγγιση του νερού.
Δώστε προσοχή!
Ο νεροχύτης είναι με άνοιγμα για μπαταρία .
Καθαρίστε τον νεροχύτη με ουδέτερο σαπούνι ή απορρυπαντικό χωρίς οξέα ή λειαντικά. Ποτέ μην καθαρίζετε το νεροχύτη με μια βούρτσα για σκληρό υλικό, αιχμηρά αντικείμενα, αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιφάνεια. Μετά τη χρήση, πλύνετε με νερό και στεγνώστε το νεροχύτη με μια πετσέτα.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Στρογγυλός νεροχύτης 37.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας