Διθέσιος καναπές με ανάκληση Beluchi | Vellea Home

Beluchi

Καναπές με ανάκληση , γκρι

714
601*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις:
- L151 B84 H105 cm.
Υλικό ταπετσαρίας:
- πολυεστερικό ύφασμα υψηλής ποιότητας - υψηλή πυκνότητα και εύκολη συντήρηση
Βάση ταπετσαρίας:
- ελατήρια ζιγκ ζαγκ, ιμάντες  ταπετσαρίας
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- pocket  ελατήρια, αφρός πολυουρεθάνης, ίνες
Πλεονεκτήματα:
* zero wall  ενσωματωμένος μεταλλικός μηχανισμός με λειτουργία χαλάρωσης
* Εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία
Η χαλαρώση που  παρέχει  είναι αξιοσημείωτη. Η σειρά με ανάκλιση   Beluchi συγκεντρώσει όλες τις ανέσεις .Η εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία κατασκευασμένη από υλικά που επιλέγονται έχει τις  κατάλληλες ιδιότητες για ευχάριστη απαλότητα και εξαιρετική ελαστικότητα. Οι  περιοχές για επαφη με το σώμα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά  που συμπληρώνει το ευχάριστο συναίσθημα στο  κάθισμα. Η ανθεκτική και γερη  κατασκευή απο μέταλλο εξασφαλιστεί  ασφάλεια στην  λειτουργία του μηχανισμού και παρέχει  ομαλή καθημερινή χρήση. Για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός χαλάρωσης είναι απαραίτητα να τραβήξετε τη λαβή που βρίσκεται στην πλευρά του μπράτσου της καρέκλας. Ο ενσωματωμένος μεταλλικός μηχανισμός  zero wall επιτρέπει η πλάτη της πολυθρόνας  να βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τοίχo χωρίς να επηρεάζεται η κανονική λειτουργία του μηχανισμού. Η ανθεκτική και σταθερή μεταλλική κατασκευή εγγυάται ασφάλεια και εξασφαλίζει άνετη καθημερινή χρήση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 173/78/68 cm, βάρος 84 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Beluchi 24.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας