5 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ | Vellea Home

 2024-08-02

5 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι καλοκαιρινές διακοσμητικές ιδέες έχουν να κάνουν με το να φέρνουν χαρά και ευτυχία στο σπίτι, καθώς και εορταστικά χρώματα και εποχιακά αξεσουάρ. Είτε το περνάτε στην αυλή σας είτε ταξιδεύετε σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό, το καλοκαίρι είναι μια εποχή χαράς. Φέρνει χαρούμενες αναμνήσεις σε πολλούς, οπότε γιατί να μην φέρουμε λίγη από αυτή την ευτυχία στο εσωτερικό μας;

Για να σας εμπνεύσουμε να φρεσκάρετε το σπίτι σας, συγκεντρώσαμε μερικές υπέροχες ιδέες διακόσμησης που θα φέρουν καλοκαιρινή μαγεία ανεξάρτητα από τον καιρό.

Φέρτε το καλοκαίρι στο σπίτι σας με κίτρινες πινελιές και φρέσκα χρώματα

Η διακόσμηση με κίτρινο είναι εγγυημένα ότι θα φέρει την καλοκαιρινή μαγεία στο σπίτι σας. Αυτή η δυναμωτική απόχρωση θα σας φτιάξει αμέσως τη διάθεση, ανεξάρτητα από τον καιρό. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με πράσινο και βαθύ καλοκαιρινό μπλε του ουρανού για ένα ζωντανό και φιλόξενο εσωτερικό.

Τα έντονα χρώματα είναι συνώνυμα του καλοκαιριού. Σε περίπτωση που τα κύρια έπιπλα είναι εξ ολοκλήρου σε ουδέτερους τόνους όπως το λευκό, το μαύρο και το καφέ, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες χρωματικών τόνων και συνδυασμών.

Οι τραπεζαρίες είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είστε τολμηροί με την καλοκαιρινή διακόσμηση και οι ιδέες διακόσμησης δωματίων με λουλούδια είναι εγγυημένο ότι θα κάνουν αμέσως εντύπωση.

Φέρτε λίγη παραθαλάσσια ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα και μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα καταφύγιο μετά τη δουλειά της ημέρας. Προσθέστε απλά ουδέτερα, κομψές γραμμές και απαλές ρίγες, που συμπληρώνονται από αποχρώσεις του μπλε ναυτικού και της σκουριάς για μια σύγχρονη πινελιά. Οι ιδέες για το παραθαλάσσιο σαλόνι είναι επίσης επίκαιρες.

Δημιουργήστε καλοκαιρινή μαγεία στο τραπέζι: Διακόσμηση και συνδυασμοί χρωμάτων

Είτε στρώνετε το τραπέζι στην τραπεζαρία, στο μπαλκόνι ή στον κήπο, το να το στήσετε σωστά είναι ένας από τους τρόπους για να δημιουργήσετε μια καλοκαιρινή διάθεση στο σπίτι σας. Κάθε στοιχείο μπορεί να συμβάλει σε αυτό. Ξεκινώντας από την επιλογή τραπεζομάντιλου και χαρτοπετσετών και προχωρώντας στη διακόσμηση με βάζα με πλούσια μπουκέτα και αρωματικά κεριά. Σημαντική είναι και η επιλογή των επιτραπέζιων σκευών και εδώ τα χρώματα παίζουν βασικό ρόλο. Επιλέξτε χρωματιστές πορσελάνες, χρωματιστά γυαλιά και χρωματιστά υφάσματα, που θα φέρουν μια ηλιόλουστη διάθεση, αλλά σε μέτριες δόσεις.

Έτσι, για παράδειγμα, αν έχετε κατασταλάξει σε ένα τραπεζομάντιλο σε έντονες αποχρώσεις, καλό είναι το σερβίτσιο να είναι κλασικό λευκό πορσελάνινο. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ δεν πρέπει επίσης να είναι ενοχλητικά, αλλά μπορείτε να ολοκληρώσετε σωστά τη διακόσμηση με μια υπερβολή από λουλούδια κήπου.

Προσθέστε καλοκαιρινές πινελιές στους τοίχους: Μετατρέψτε το σπίτι σας σε παραθαλάσσιο παράδεισο

Οποιοσδήποτε πίνακας με θέμα τη θάλασσα ή φωτογραφία με τη ζωντανή καλοκαιρινή σας ανάμνηση θα αναδημιουργήσει αυτή την ηλιόλουστη εποχή στο σπίτι σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τοίχο στον οποίο θα αναδημιουργήσετε μια ολόκληρη γκαλερί. Εκτός από τοπία και φωτογραφίες με κορνίζα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μη τυπικές εγκαταστάσεις τέχνης, όπως μαγιό ή άλλα καλοκαιρινά ρούχα, διακοσμητικά καλοκαιρινά είδη, αναμνηστικά, ρολόγια και άλλα.

Στοιχηματίστε σε φρέσκες λύσεις δαπέδων: Επιλέξτε ναυτικά χαλιά για ένα κομψό καλοκαιρινό σπίτι

Αφού κάνετε διάφορες αλλαγές στο σπίτι σας για να το κάνετε πιο φρέσκο ​​και δυναμωτικό κατά τους θερμότερους μήνες, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια άλλη πρόταση – ένα νέο χαλί ή διάδρομο. Φυσικά και πάλι σε ναυτικό θέμα. Για παράδειγμα, ένα μπλε και άσπρο χαλί θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μοντέρνο, παράκτιο τόνο στο χώρο και θα είναι μια τέλεια προέκταση της καλοκαιρινής τέχνης που έχετε αναδημιουργήσει. Αυτό το χρωματικό παιχνίδι θα έχει μια αίσθηση παραλίας που είναι τέλεια για αυτή την εποχή του χρόνου.

Ένα νέο πολύχρωμο χαλί για το παιδικό δωμάτιο θα γίνει αφορμή για παιδικά χαμόγελα και μια υπέροχη νέα προσθήκη στο εσωτερικό. Μάλιστα, τα χαλιά είναι και εποχιακά. Τους κρύους μήνες, μας προσφέρουν ζεστασιά, θαλπωρή και άνεση, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ ζεστοί και άβολοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μάλλινα και μακρυάπαχα χαλιά. Γι' αυτό θα είναι ιδιαίτερα πρακτικό να έχετε κατάλληλα πατάκια και για τη ζεστή εποχή. Αυτός θα είναι ένας άλλος τρόπος για να κάνετε μια λεπτή αλλά όχι δραστική αλλαγή στα έπιπλα, σωστά;

Προετοιμάστε την κρεβατοκάμαρα για το καλοκαίρι: Νέα λευκά είδη και αέρινα παπλώματα

Καθώς πλησιάζουν οι πιο ζεστές νύχτες, η αλλαγή του κρεβατιού σας είναι απαραίτητη. Επιλέξτε ελαφριά υφάσματα που θα επιτρέψουν στο δέρμα σας να αναπνέει. Τα χειμωνιάτικα χνουδωτά καλύμματα πρέπει επίσης να αντικατασταθούν με καλοκαιρινά. Αυτή μπορεί να είναι άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία να προσκαλέσετε τον ήλιο στην κρεβατοκάμαρά σας επιλέγοντας απαλά και ευάερα σεντόνια και μαξιλαροθήκες.

Οι καλοκαιρινές ιδέες διακόσμησης είναι γεμάτες φωτεινά και τολμηρά χρώματα που θα κάνουν αμέσως ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Γιατί λοιπόν να μην φέρετε μερικά από αυτά στο σπίτι σας; Φέρτε περισσότερη καλοκαιρινή διάθεση και φωτίστε το σπίτι σας με γούστο και δημιουργικότητα. Enjoy the summer!

Ακολουθησε μας