Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini, Bernini, καπουτσίνο | Vellea Home
Bernini

Καναπές με ανάκληση , καπουτσίνο

Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 1
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 2
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 3
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 4
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 5
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 6
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 1_thumb
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 2_thumb
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 3_thumb
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 4_thumb
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 5_thumb
Τριθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 6_thumb
919
Εκπτωση: -33%
616

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Διαστάσεις:
-L236 B84 H105 cm.
Υλικό ταπετσαρίας:
- πολυεστερικό ύφασμα υψηλής ποιότητας - υψηλή πυκνότητα και εύκολη συντήρηση
Βάση ταπετσαρίας:
- ελατήρια ζιγκ ζαγκ, ιμάντες  ταπετσαρίας
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- pocket  ελατήρια, αφρός πολυουρεθάνης, ίνες
Πλεονεκτήματα:
* zero wall  ενσωματωμένος μεταλλικός μηχανισμός με λειτουργία χαλάρωσης
* Εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία
Η χαλαρώση που  παρέχει  είναι αξιοσημείωτη. Η σειρά με ανάκλιση   Bernini  συγκεντρώσει όλες τις ανέσεις .Η εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία κατασκευασμένη από υλικά που επιλέγονται έχει τις  κατάλληλες ιδιότητες για ευχάριστη απαλότητα και εξαιρετική ελαστικότητα. Οι  περιοχές για επαφη με το σώμα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά  που συμπληρώνει το ευχάριστο συναίσθημα στο  κάθισμα. Η ανθεκτική και γερη  κατασκευή απο μέταλλο εξασφαλιστεί  ασφάλεια στην  λειτουργία του μηχανισμού και παρέχει  ομαλή καθημερινή χρήση. Για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός χαλάρωσης είναι απαραίτητα να τραβήξετε τη λαβή που βρίσκεται στην πλευρά του μπράτσου της καρέκλας. Ο ενσωματωμένος μεταλλικός μηχανισμός  zero wall επιτρέπει η πλάτη της πολυθρόνας  να βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τοίχo χωρίς να επηρεάζεται η κανονική λειτουργία του μηχανισμού. Η ανθεκτική και σταθερή μεταλλική κατασκευή εγγυάται ασφάλεια και εξασφαλίζει άνετη καθημερινή χρήση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 233/78/68 cm, βάρος 104 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Bernini 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας