Τραπέζι Linda /Επεκτεινόμενο/ | Vellea Home

Linda

Τραπέζι , καρυδιά

405
342*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

καρυδιά

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Η τραπεζαρία Linda είναι ένας συνδυασμός  αντοχής , ποιότητας,  λειτουργικότητας σε κάθε εσωτερικό χώρο.
Διαστάσεις: L120 B80 H75 εκ.
Διαστάσεις σε εκτεταμένη θέση: L150 B80 H75εκ.
Χρώμα: Βέγγε
- Καπλαμά MDF 8 mm. γυαλί, ιδανοδιαλυτό βερνίκι  Σίρκα Ιταλίας, βερνίκι πολυουρεθάνης Μίλεσι Ιταλία
- μηχανισμός αλουμίνιου
- με πλαστικές τάπες στα  πόδια που προστατεύουν το δάπεδο από γρατσουνιές.
Αναμφίβολα, η εμφάνιση δεν είναι το πιο σημαντικό, ιδίως όσον αφορά την επιλογή της τραπεζαρίας. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε την εντύπωση για την τραπεζαρία Linda που θα κάνει στους καλεσμένους σας.
Είναι πραγματικά ένα μοναδικό προϊόν που θα γίνει ένα κορυφαίο αξεσουάρ στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας.Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα σας εντυπωσιάσει επίσης και με την άνεση που θα σας προσφέρει την ώρα του γεύματος. Η αντοχή της είναι αποδεδιγμένη- από καπλαμά MDF,  γυαλί 8 mm,  ιδανοδιαλυτό βερνίκι  της Σίρκα Ιταλία και βερνίκια πολυουρεθάνης Μίλεσι Ιταλία σε συνδυασμό με την δεξιοτεχνία μιλούν από μόνα τους.Η τραπεζαρία είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό αλουμίνιου για να τεντώσει και με πλαστικές τάπες στα  πόδια που προστατεύουν το δάπεδο από γρατσουνιές.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά υπαρχουν αποκλίσεις του που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 124/81/15 εκ, Βάρος 24 κιλά.
Πακέτο 2: 73/21/19 εκ, Βάρος 10 κιλά.
Πακέτο 3:. 60/38/3 εκ, βάρους 8 κιλά.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Linda 13.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας