Τραπέζι Jane /Επεκτεινόμενο / | Vellea Home

Jane

Τραπέζι , wenge

281
Εκπτωση: -37%
176

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Στρογγυλό τραπέζι Jane - Επεκτεινόμενο
- Διαστάσεις: D90 H75 εκ.
- Στην εκτεταμένη θέση - L115 Β90 εκ.
- Επιφάνεια τραπεζιού:. 34 χιλιοστών μοριοσανίδα με καπλαμά MDF, στα αναφερόμενα χρώματα
- Σκελετός : ξύλο οξιάς
Το στρογγυλό τραπέζι είναι ένα σύμβολο της άνεσης και της ενότητας στην οικογένεια. Γι 'αυτό και πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιλογή των κατάλληλων επίπλων για την τραπεζαρία. Το τραπέζι Jane είναι κατασκευασμένο από μασίφ οξιά με επιπλέον επιφάνεια μοριοσανίδα με καπλαμά.Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο, ένα υλικό του οποίου η ομορφιά και η ζεστή ατμόσφαιρα άξιζει την θέση του σε κάθε σπίτι. Το λούστρο του έχει  εφαρμοστεί σε όλα τα ορατά μέρη και σχηματίζεται ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα στο ξύλο, ενώ συμβάλλει  στη διευκόλυνση της συντήρησης.
Λόγω του χαρακτήρα των φυσικών υλικών - μασίφ ξύλο και καπλαμά αποτελεί πιθανό διαφορά στο τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υλικων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 1
Συσκευασία 1: 94/94/15 cm, βάρος 29 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Jane 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας