Τραπέζι Erma | Vellea Home

Erma

Τραπέζι , οξιά

277
224*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

οξιά

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Τραπέζι Erma / Επεκτεινόμενο /
Διαστάσεις:
- L120-150 Β80 Η78 cm.
Επιφάνεια:
- MDF με καπλαμά
Κατασκευή:
- οξιά
Κάλυψη:
- αστάρι + βερνίκι πολυουρεθάνης
Διακόσμηση / Χρώμα:
- οξιά
Το τραπέζι Erma είναι ένα όμορφο και πρακτικό μοντέλο κατάλληλο για την την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού. Το κομψό του σχέδιο δίνει στιλ ακόμα και στο συνηθισμένο μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από καπλαμά MDF και ξύλο οξιάς με εξαιρετική ποιότητα. Η αποτελεσματική διακόσμηση ξύλου φέρνει την άνεση και την αρμονία των φυσικών υλικών στο εσωτερικό. Όλες οι ορατές επιφάνειες είναι λακαρισμένες με βερνίκι υψηλής ποιότητας που διατηρεί τις ιδιότητες του ξύλου για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
Δώστε προσοχή!
Λόγω του χαρακτήρα των φυσικών υλικών - μασίφ ξύλο και καπλαμά αποτελεί πιθανό διαφορά στο τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υλικων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 2
Πακέτο 1: 122/82/12 cm, βάρος 17 kg.
Πακέτο 2: 13/13/75 cm, βάρος 4 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Erma 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας