Τραπέζι Elinor / Επεκτεινόμενο/, Elinor, καρυδιά | Vellea Home
Elinor

Τραπέζι , καρυδιά

Τραπέζι Elinor / Επεκτεινόμενο/ 1
Τραπέζι Elinor / Επεκτεινόμενο/ 2
Τραπέζι Elinor / Επεκτεινόμενο/ 1_thumb
Τραπέζι Elinor / Επεκτεινόμενο/ 2_thumb
267
Εκπτωση: -27%
193

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τραπέζι Elinor / Επεκτεινόμενο/
Διαστάσεις:
- L119 / 147,5 Β80 H75 εκατοστά
Επιφάνεια:
- Καπλαμά οξιάς, κόντρα πλακέ 32 χιλιοστών
Κατασκευή / πόδια:
- Ξύλο οξιάς
Επιχρίσματα:
- Υδατοδιαλυτή λάκα
- PU βερνίκι
Η αξεπέραστη ποιότητα στην παραγωγή αποδεικνύεται σε κάθε μοντέλο από τον κατάλογό μας.Το τραπέζι Elinor είναι ένα παράδειγμα της ποιότητας κατασκευής που ενσωματώνονται σε μια κομψή και μοντέρνα σχεδίαση. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο απο νοβοπάν με καπλαμά οξιάς.Ο σκελετός και τα πόδιια είναι απο μασίφ ξύλο οξιάς που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική σκληρότητα και μεγάλη αντοχή. Το λούστρο του έχει  εφαρμοστεί σε όλα τα ορατά μέρη και σχηματίζεται ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα στο ξύλο, ενώ συμβάλλει  στη διευκόλυνση της συντήρησης.Τα χρώματα είναι ειδικά επιλεγμένα , επιτρέποντας τον συνδυασμό με την υφιστάμενη επίπλωση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων/υλικών  από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Λόγω του χαρακτήρα των φυσικών υλικών - μασίφ ξύλο και καπλαμά αποτελεί πιθανό διαφορά στο τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 120/80/75 εκ, Βάρος 16 κιλά.
Πακέτο 2:. 75/13/13 εκ, Βάρος 6 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Elinor 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας