Τραπέζι Doni | Vellea Home

Doni

Τραπέζι , wenge

46

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Τα τραπέζια Doni παρέχουν εγγυημένο στυλ, άνεση και υψηλή ποιότητα.
Διαστάσεις:
-L120 Β75 H75 εκατοστά.
Χρώμα: στα αναφερόμενα
Κατασκευασμένο από μοριοσανίδα Laminate.
Η τραπεζαρία χρησιμοποιείται καθημερινά και στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι ασυνήθιστο.Το τραπέζι  δεν χρησιμεύει μόνο ως ένα μέρος για να φάτε, αλλά συχνά ως πάγκο κουζίνας για την παρασκευή τροφίμων. Αυτή η διπλή λειτουργικότητα συνεπάγεται με αντοχή και σταθερότητα, μερικές φορές εις βάρος του σχεδιασμού. Τέλος πάντων, τα  παραδοσιακά τραπέζια  κουζίνας δεν διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, ίσως επειδή η ίδια η αναζήτηση είναι ασθενέστερη από ό, τι  σε άλλα είδη επίπλων. Αυτό όμως δεν είναι η περίπτωση με τι προτασή  μας. Θα συνιστούσαμε  αυτό το υπέροχο μοντέλο - Τραπέζι Doni. Κατασκευασμένο από μοριοσανίδα Laminate , είναι βολικό και λειτουργικό. Ή με άλλα λόγια - το προϊόν άπο το  οποίο θα είστε ευχαριστημένοι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 126/80/7 cm, βάρος 18,6 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Doni 26.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας