Τραπέζι Clarissa | Vellea Home

Clarissa

Τραπέζι , λευκό

198
123*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις :
- L120 B80 H74,5
Επιφάνεια :
-MDF λακαρισμένο
Пόδια:
- Ξύλο οξιάς
- μέταλλο με επικάλυψη σκόνης
- ρυθμιζόμενα ποδαράκια
Μοντέρνο και πρακτικό μοντέλο που θα σας κάνει πραγματικά να απολαύσετε την τραπεζαρία σας . Το τραπέζι Clarissa είναι μια αποκλειστικά κομψή πρόταση. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από MDF με υψηλής ποιότητας επίστρωση λάκα. Τα πόδια από μασίφ ξύλο οξιάς, του οποίου η σκληρότητα εξασφαλίζει άψογη σταθερότητα και κομψή εμφάνιση του μοντέλου.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Clarissa 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας