Στρώμα Suncho διπλής όψης 70/140 | Vellea Home

Suncho

70/140, διπλής όψης , 70/140

140
Εκπτωση: -40%
83

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Στρώμα διπλής όψης Suncho

Διαστάσεις: 70/140/9 cm.

Σύνθεση στρώματος :

- ταπετσαρία  καπιτονέ 

- Ελαστικός αφρός

Το παιδικό στρώμα διπλής όψης Suncho είναι κατασκευασμένο από ελαστικό αφρό, του οποίου η αναπνεύσιμη δομή επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα και τον εξαερισμό του στρώματος. Έχει καλά ορθοπεδικά χαρακτηριστικά που παρέχουν κατάλληλη υποστήριξη για τη σπονδυλική στήλη του παιδιού και εξασφαλίζουν πλήρη χαλάρωση του σώματος. Το στρώμα Suncho διαθέτει αφαιρούμενο κάλυμμα με φερμουάρ και είναι εύκολο στη συντήρηση .

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασίων: 1 (70/140)
Πακέτο 1: 70/140/9 εκ., βάρος - 9,2 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Suncho 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας