Στρώμα Silver Care Memory διπλής όψης 160/200 | Vellea Home

Silver Care Memory

160/200, διπλής όψης , 160/200

870
555*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Πάχος στρώματος 22 cm +/- 2 cm
Το στρώμα είναι κατάλληλο για μηχανισμό ανύψωσης με δύναμη 750N.

Σύνθεση στρώματος

- ύφασμα Silver Care

- Memory αφρός

- 7 ζώνες ελαστικός αφρός

Το Silver Care Memory είναι ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ακόμα περισσότερη άνεση και υγιεινή φροντίδα. Ο πυρήνας αποτελείται από εξαιρετικά ελαστικό αφρό, ο οποίος προσφέρει μια επιλογή απαλότητας. Το προφίλ του στρώματος δημιουργεί μια αίσθηση φυσικού ελατηρίου και μασάζ. Συμβάλλει στον καλύτερο φυσικό αερισμό του στρώματος. Το μοντέλο Silver Care Memory διατίθεται με ειδικό ύφασμα καπιτονέ με Memory αφρό. Ο αφρός μνήμης διαμορφώνεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος και παίρνει τη μορφή των καμπυλών του. Τα υφάσματα Silver Care είναι με καινοτόμη τεχνολογία και περιέχουν ιόντα αργύρου στο ύφασμα. Έχει ισχυρό αντιβακτηριακό αποτέλεσμα και αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (160/200)
Συσκευασία 1:
170/40/40 cm, βάρος 18,7 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Silver Care Memory 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας