Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 | Vellea Home

Kaspia Polyflex

140/200 μονόπλευρο , 140/200

Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 1
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 2
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 3
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 4
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 1_thumb
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 2_thumb
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 3_thumb
Στρώμα Kaspia Polyflex μονόπλευρο 140/200 4_thumb
346

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

 

- ύψος 17 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- μεταλλικος  σκελετός

- αφρός πολυουρεθάνης

- υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υφάσματα

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: προς σκληρό

Η επιστροφή της φόρμας προκαλεί την είσοδο καθαρού αέρα, ο οποίος αερίζεται, απελευθερώνοντας σε βάθος υγρασία και μικροοργανισμούς. Η καπιτονέ θήκη από υφαντικές ύλες Pomerol και αντιαλλεργικές σιλικόνες, λαμβάνει και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος σε βέλτιστες παραμέτρους. Το μεταλλικό πλαίσιο με την πλακέτα OSB  Kaspia Polyflex είναι γνωστό για την υψηλή αντοχή του με χαμηλό βάρος του προϊόντος. Μαζί με τα ενσωματωμένα στοιχεία για τη στερέωση ενός μηχανισμού ανύψωσης, το μοντέλο καθίσταται απόλυτα εφαρμόσιμο σε τέτοια κρεβάτια. Kaspia Polyflex - μια επιλογή λειτουργικά αποδεδειγμένων υλικών. Το Peno Elastic Foam στον πυρήνα του στρώματος προσφέρει βέλτιστη άνεση στο σώμα με μέγιστη αντοχή. Ως αποτέλεσμα, το βάρος του χρήστη της δομής ανοιχτής κυψέλης απελευθερώνεται από τον διαθέσιμο αέρα.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)

Συσκευασία 1: 140/200/17 cm, βάρος 38 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Kaspia Polyflex 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας