Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 | Vellea Home

Kaspia Memory Pocket

120/200 μονόπλευρο , 120/200

Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 1
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 2
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 3
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 4
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 1_thumb
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 2_thumb
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 3_thumb
Στρώμα Kaspia Memory Pocket μονόπλευρο 120/200 4_thumb
413

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

 

- ύψος 22 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ

- Θερμοενεργός αφρός μνήμης

- σύστημα ελατηρίων pocket

- αφρός πολυουρεθάνης

- υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υφάσματα

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: μέτρια

Με το Kaspia Memory Pocket, έχουμε προσθέσει την ορθοπεδική και πολυζωνική φύση του Pocket Spring και την εργονομία του υποστηριζόμενου από τη θερμοκρασία αφρού μνήμης στη δύναμη του ενσωματωμένου μεταλλικού πλαισίου και του πάνελ osb. Η υποστήριξη είναι πολυζωνική και κατανέμει ομοιόμορφα βάρος σώματος σε ολόκληρη την περιοχή. Παρέχει άνεση στο κρεβάτι διατηρώντας τέλεια το σώμα στους ώμους, τη μέση και τη λεκάνη. Το ύφασμα Adaptive  προσαρμόζει τη θερμοκρασία της επιφάνειας στο σώμα . Η ισορροπημένη επιφάνεια του μοντέλου είναι μια εξαιρετική επιλογή για δίπλα κρεβάτια . Η άνετη πολυεπίπεδη επίδραση στο φυσικό βάρος του στρώματος, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την εφαρμογή σε κρεβάτια με ανυψωτικό μηχανισμό. Το Kaspia Memory Pocket απευθύνεται σε παραδοσιακούς με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (120/200)

Συσκευασία 1: 120/200/22 ​​cm, βάρος 58 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Kaspia Memory Pocket 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας