Στρώμα Graphite διπλής όψης 140/200 | Vellea Home

Graphite

140/200, διπλής όψης , 140/200

935
578*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

 

Πάχος στρώματος 22 cm +/- 2 cm

Σύνθεση στρώματος

- ύφασμα Jojoba

- Soft αφρός

- Spunbond

- Memory αφρός

- 7 ζώνες ελαστικός αφρός          

- βάτα

- -ειδικό ύφασμα

Το μοντέλο Graphite συνδυάζει μια μοναδική εμφάνιση και μια μοναδική αίσθηση άνεσης. Ο πυρήνας του στρώματος είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά ελαστικό αφρό, ο οποίος είναι μονομερώς σχεδιασμένος με 7 ξεχωριστές ζώνες άνεσης. Στην άλλη πλευρά υπάρχει ένα στρώμα αφρού μνήμης, το οποίο δίνει μια αίσθηση περισσότερης απαλότητας. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του στρώματος και στις δύο πλευρές σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια αίσθηση απαλότητας σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις. Το ειδικό ύφασμα σε χρώμα γραφίτη καθορίζει τη διακριτική εμφάνιση του μοντέλου.

Το περιοδικό γύρισμα των στρωμάτων διπλής όψεως διατηρεί την άνεση και παρατείνει τη ζωή τους.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

*Ανοίξτε και ξεδιπλώστε το στρώμα εντός 30 ημερών από την παράδοση. Το στρώμα Graphite παίρνει το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος 24 ώρες μετά το ξετύλιγμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1
Συσκευασία 1: 150/40/40 cm, βάρος 22,7 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Graphite 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας