Στρώμα Gala Gala Memory μονόπλευρο 140/200 | Vellea Home

Gala Memory

140/200, μονόπλευρο , 140/200

Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 1
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 2
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 3
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 4
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 1_thumb
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 2_thumb
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 3_thumb
Στρώμα Gala Gala Memory  μονόπλευρο 140/200 4_thumb
720
437*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Πάχος στρώματος 24 cm +/-2 cm

Σύνθεση στρώματος

- ύφασμα  Jojoba 

- Memory αφρός καπιτονέ

- Pocket System

- Sοft αφρός

- Spunbond

- πλαίσιο κατασκευασμένο από κωνοφόρο μασίφ ξύλο

- Ελαστικό αφρώδες περίγραμμα

Το Gala Memory είναι ένα άνετο μονόπλευρο στρώμα με πυρήνα κατασκευασμένο από υψηλής τεχνολογίας πακέτο Multi Pocket System. Τα μεμονωμένα ελατήρια συσκευάζονται ξεχωριστά σε κλωστοϋφαντουργικές τσέπες και ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Κάθε ελατήριο αντιδρά ξεχωριστά στην πίεση του ανθρώπινου σώματος, και στο σύνολό του όλα τα ελατήρια απορροφούν τέλεια τις καμπύλες του σώματος, διατηρώντας το στη σωστή θέση και χωρίς ένταση. Το Pocket τσέπης έχει αποδεδειγμένη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και παρέχει τέλεια απόδοση του στρώματος για χρόνια. Η κίνηση των ελατηρίων στον πυρήνα του στρώματος παρέχει καλή κυκλοφορία του αέρα και ελέγχει την υγρασία. Πρόσθετη απαλότητα προσφέρεται από το ειδικό ύφασμα jojoba, ραμμένο με αφρό μνήμης. Ο αφρός μνήμης διαμορφώνεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος και κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα στην επιφάνεια του στρώματος.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.

Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)
Συσκευασία 1: 140/200/24 ​​cm, βάρος 29 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Gala Memory 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας