Στρώμα Classic foam μονόπλευρο 160/200 | Vellea Home

Classic foam

160/200, μονόπλευρο , 160/200

557
Εκπτωση: -40%
333

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

 

Το στρώμα ανήκει στα μοντέλα με σκληρότητα κάτω από το μέτρια.

Πάχος στρώματος 19 cm +/- 1 cm

Σύνθεση στρώματος

- ύφασμα                        

- βάτα

- Sοft αφρός

- Spunbond

- Memory αφρός

- ελαστικός αφρός

- πλαίσιο κατασκευασμένο από κωνοφόρο μασίφ ξύλο

Το μοντέλο Classic foam είναι ένα άνετο στρώμα μονής όψης, το οποίο δεν απαιτεί τη χρήση πλαισίου στρώματος. Ο πυρήνας είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από ελαστικό αφρό. Το Classic Foam είναι ένα στρώμα με αξιόπιστη κατασκευή και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση μηχανισμών σε κρεβάτια . Οι ορθοπεδικές του ιδιότητες συμβάλλουν στη διατήρηση της σπονδυλικής στήλης στη σωστή θέση, η οποία εξασφαλίζει πλήρη χαλάρωση του σώματος. Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (160/200)
Συσκευασία 1: 160/200/19 cm, βάρος 26,7 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Classic foam 12.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας