Στρώμα Classic Bonnell μονόπλευρο 140/200 | Vellea Home

Classic Bonnell

140/200, μονόπλευρο , 140/200

448
Εκπτωση: -37%
280

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Το στρώμα ανήκει στα μοντέλα με σκληρότητα κάτω από μέτρια .

Ύψος 22 cm (+/- 1 cm)
Σύνθεση στρώματος
- Υφάσματα υψηλής ποιότητας
- βάτα
- Soft αφρός
- Spunbond
- τσόχα

- Bonnell System
-
περίγραμμα από ελαστικό αφρό
- πλαίσιο κατασκευασμένο από κωνοφόρο μασίφ ξύλο
Το μοντέλο Classic Bonnell είναι ένα άνετο στρώμα μονής όψης που δεν απαιτεί τη χρήση πλαισίου στρώματος. Το Classic Bonnell είναι στρώμα με αξιόπιστη κατασκευή και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση μηχανισμών ανύψωσης σε κρεβάτια με σκελετό. Το Bonnell System είναι  κατασκευασμένο με τεχνολογία που είναι αποδεδειγμένη από το χρόνο και εγγυάται την καλή απόδοση του στρώματος. Αυτό είναι το πιο κοινό σύστημα ελατηρίου στην παραγωγή στρωμάτων.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

 Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)
Συσκευασία 1: 140/200/23 cm, βάρος 26,5 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Classic Bonnell 12.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας