Στρώμα Body Rest διπλής όψης 160/200 | Vellea Home

Body Rest

160/200, διπλής όψης , 160/200

445
Εκπτωση: -10%
401

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

 

Χαρακτηριστικά:
- ύψος 2
1 cm (+/- 1 cm)
- εσωτερικό 17 cm
 ελαστικός  αφρός

- πρόσθετο στρώμα μαλακού αφρού για περισσότερη άνεση
- Υφάσματα θερμορύθμισης ThermoSense
- Αντι-αλλεργική και αντι-ακάρεα επεξεργασία  των υφασμάτων
Σκληρότητα: μέτρια

Το Body Rest  είναι ένα στρώμα  με μέτρια σκληρότητα, διπλής όψης. Ο πυρήνας του είναι κατασκευασμένος από 100% εξαιρετικά ελαστικό αφρό. Είναι ανθεκτικό στην πίεση, δεν παραμορφώνεται και εγγυάται μακροχρόνια ανθεκτικότητα. Το σώμα λαμβάνει σταθερή στήριξη στα κύρια σημεία επαφής με το στρώμα - τους ώμους, τη λεκάνη και τα πόδια, το οποίο παρέχει μια σωστή θέση ύπνου με όρθια σπονδυλική στήλη.

 

Το αντι-αλλεργικό, θερμορυθμιστικό ύφασμα (ThermoSense) παρέχει ζεστασιά το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι. Απορροφά την υγρασία και διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή. Οι ίνες του σχηματίζουν πολλές κοιλότητες αέρα, οι οποίες εξασφαλίζουν συνεχή κίνηση του αέρα και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Υπάρχει ένα επιπλέον στρώμα μαλακότερου αφρού στο ύφασμα. Βοηθά το σώμα να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πλήρως.

 

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Τα στρώματα iSleep είναι συσκευασμένα σε ρολό , το οποίο τα διατηρεί απόλυτα καθαρό έως ότου ανοίξουν.

Φροντίστε να ανοίξετε και να ξεδιπλώσετε το στρώμα πριν από την προθεσμία που αναγράφεται στη συσκευασία. Το στρώμα Body Rest αποκτά το επιθυμητό σχήμα  24 ώρες μετά το ξετύλιγμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους. 

Αριθμός συσκευασιών: 1 (160/200)
Συσκευασία 1: 160/30/30 cm, βάρος 21 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Body Rest 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας