Στρώμα Аruba Pocket διπλής όψης 90/200 | Vellea Home

Aruba Pocket

90/200 διπλής όψης , 90/200

Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 1
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 2
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 3
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 4
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 1_thumb
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 2_thumb
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 3_thumb
Στρώμα Аruba Pocket  διπλής όψης 90/200 4_thumb
251

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

 

- ύψος 21 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- ελατήρια pocket

- αφρός πολυουρεθάνης

- υφάσματα υψηλής ποιότητας

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: μέτρια

Τα ελατήρια συσκευάζονται ξεχωριστά σε υφασμάτινη τσέπη, στερεωμένα μαζί με ελαστική σύνδεση, σχηματίζουν τον πυρήνα του στρώματος. Τα μεμονωμένα στοιχεία SPRINGS με σταθερό ύψος και αριθμό στροφών λειτουργούν για εγγυημένη απαλότητα μακράς διαρκείας.

Πλαίσιο POLIFLEX με υψηλή πυκνότητα. Η θήκη είναι με επένδυση από αντι-αλλεργικές ίνες και προσφέρει ένα βέλτιστο θερμικό αποτέλεσμα - δέχεται και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος Φυσικά, το μαλακό πιστοποιημένο υφισμα Adaptive έχει ευεργετική επίδραση στη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται καθιστούν το Aruba Pocket ένα επιθυμητό και περιζήτητο μοντέλο μεταξύ των στρωμάτων .  Βάθης ομοιόμορφη βύθιση του σώματος ,χαρακτηρίζει την άνεση των ελατηρίων .Η αίσθηση ομοιόμορφης ελαστικότητας και άνεσης που προκαλείται από το Aruba Pocket είναι ισοδύναμη με κόμφορτ και μεγάλη άνεση . Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (90/200)

Συσκευασία 1: 90/200/21 cm, βάρος 21 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Aruba Pocket 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας