Στρώμα Аruba Memory Pocket διπλής όψης 90/200, Аruba Memory Pocket, 90/200 | Vellea Home
Аruba Memory Pocket

90/200 διπλής όψης , 90/200

Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 1
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 2
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 3
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 4
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 1_thumb
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 2_thumb
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 3_thumb
Στρώμα Аruba Memory Pocket  διπλής όψης 90/200 4_thumb
352

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

 

- ύψος 21 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- Θερμοενεργός αφρός Memory Foam

- ελατήρια pocket

- αφρός πολυουρεθάνης

- υφάσματα υψηλής ποιότητας

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: Ισορροπημένη

Το μοντέλο συνδυάζει τις ιδιότητες των POCKET SPRING SYSTEM, POLYFLEX και MEMORY FOAM. Ο πυρήνας υψηλής τεχνολογίας εγγυάται μέγιστο εργονομικό αποτέλεσμα. Τα υλικά έχουν ανοιχτή μικροκυτταρική δομή, παρέχοντας τέλειο αερισμό και σε βάθος. Θήκη με βελτιστοποιημένο θερμικό αποτέλεσμα, χάρη στην υψηλής ποιότητας ADAPTIVE υφαντική και αντιαλλεργική σιλικόνη στο κάλυμμα . Το Aruba Memory Pocket προσαρμόζεται συνεχώς στη θερμότητα, την υγρασία και τις ανάγκες του σώματος. Ένα μοντέλο δημοφιλές στους ανθρώπους που αναζητούν συνεχώς καινοτομίες. Ένας υπέροχος συνδυασμός μεταξύ των δύο πιο κοινών και δημοφιλών συστημάτων ύπνου / ελατήρια  pocket spring  - αφρός  /.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (90/200)

Συσκευασία 1: 90/200/21 cm, βάρος 22 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Аruba Memory Pocket 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας