Στρώμα Ametyst διπλής όψης 140/200 | Vellea Home

Ametyst

140/200, διπλής όψης , 140/200

805
Εκπτωση: -38%
493

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πάχος στρώματος 22 cm +/- 2 cm

Σύνθεση στρώματος

- ύφασμα

- βάτα

- Soft αφρός

- Memory αφρός

- 7 ζώνες Pocket System

- περίγραμμα από ελαστικό αφρό

Το μοντέλο στρώματος Ametyst συνδυάζει μια μοναδική εμφάνιση και μια μοναδική αίσθηση άνεσης. Περιέχει 7 ζώνες Pocket System με χωριστά και ανεξάρτητα ελατήρια. Ο πυρήνας έχει ζώνες άνεσης, σύμφωνα με την ειδική πίεση που ασκούν διάφορα μέρη του σώματος στην επιφάνεια του στρώματος. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα σύμφωνα με την εργονομία του ανθρώπινου σώματος. Το μοντέλο συνδυάζει αφρό μνήμης στη μία πλευρά του στρώματος, ο οποίος διαμορφώνεται ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος, προσαρμόζεται στη θέση του και βοηθά στην πλήρη χαλάρωσή. Ο ελαστικός αφρός στην άλλη πλευρά του στρώματος κατανέμει με ακρίβεια το βάρος, εξασφαλίζοντας τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης.

Το περιοδικό γύρισμα των στρωμάτων διπλής όψεως διατηρεί την άνεση και παρατείνει τη ζωή τους.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

*Ανοίξτε και ξεδιπλώστε το στρώμα εντός 30 ημερών από την παράδοση. Το στρώμα Ametyst παίρνει το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος 24 ώρες μετά το ξετύλιγμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)
Συσκευασία 1:
150/40/40 cm, βάρος 16,8 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ametyst 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας