Στρώμα Leo Pocket μονόπλευρο 120/200 | Vellea Home

Leo Pocket

120/200, μονόπλευρο , 120/200

269
Εκπτωση: -27%
194

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Τα μονόπλευρα στρώματα έχουν ενσωματωμένη ξύλινη βάση .
Το στρώμα είναι μέτριο  .
*Το στρώμα είναι κατάλληλο για μηχανισμό ανύψωσης 1000Ν.
Ύψος - H22 εκ.(+/- 1εκ)
- Εξωτερικη επενδυση  ύφασμα: καπιτονέ ζακάρ υψηλό - 40% βαμβάκι, 40% πολυεστέρας, 20% μετάξι,ενισχυμένο με spunbond 13 g / τ. μ.
-  Αφρός πολυουρεθάνης 3 cm, T25 / 45
- λάτεξ 1 cm.
- Ρελι : 32 mm. σιρίτι, γαλάζιο χρώμα
- Σύστημα Pocket:. ελατήρια H14 cm, Κάθε ελατήριαο είναι τυλιγμένο σε  αυτονομη θηκη
- - πρόσθετα υλικά: Αφρός πολυουρεθάνης 6 εκ., T25 / 45, τοποθετημένος στο πλάι.
- Σκελετός : σχάρα απο πευκο : 3.5 / 4 εκατοστά.
Ζωτικής σημασίας για ενεν υγιεινό ύπνο είναι τα υλικά που συμπεριλαμβανονται  στην κατασκευή του στρώματος. Για  τα στρώματα Leo Pocket  χρησιμοποιουμε ποιοτικά και υγιεινά υλικά που επιτρέπουν τη διαδικασία του φυσικού αερισμού - σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση της καλής υγιεινής του στρωματος . Κύριο συστατικό του στρώματος είναι  τα ελατήρια με ύψος H14εκ.Καθε ελατηριο  είναι ντυμένο με μια ξεχωριστή θηκη. Η κατασκευή αυτή επιτρέπει σε κάθε ελατηριο  να αντιδράσει αυτόνομα με την  πίεση και έτσι προσφέρει εξαιρετική άνεση και απόλαυση του ύπνου. Το σύστημα ελατήριων  είναι κλειστό μεταξύ εναλλασσόμενων κάθετων στρώματων . Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Leo Pocket - το αγαπημένο μας  στρωμα με εξαιρετικές ιδιότητες!
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (120/200)
Πακέτο 1: 120/200/22 εκ, Βάρος 34 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Leo Pocket 12.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας