Στρώμα Leo Pocket + Memory διπλής όψης 90/200 | Vellea Home

Leo Pocket + Memory

90/200,διπλής όψης , 90/200

240
Εκπτωση: -24%
181

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Το στρώμα ανήκει στο μοντέλα με σκληρότητα πάνω από μέτρια.
Συνολικό ύψος του στρώματος 24 εκ.(+/-1εκ)
* Μονομερώς - με επιστρώση αφρού μνήμης
Για υγιεινό ύπνο και άνεση με ειδικά επιλεγμένο πακέτο υλικών που προσφέρει εξαιρετική άνεση και απόλαυση του ύπνου.
-. Στρώμα Memory 2 εκατοστά / T65 / για αυξημένη απαλότητα και άνεση
 - Εξωτερικη επενδυση  ύφασμα: καπιτονέ ζακάρ - 40% βαμβάκι, 40% πολυεστέρας, 20% μετάξι
-. Βάτα, βαμβάκι 300 g/τ.μ.
- Ρελι : 32 mm. υψηλής ποιότητας σιρίτι, γαλάζιο χρώμα
- Σύστημα Pocket:. ελατήρια H14 cm, Κάθε ελατήριo είναι τυλιγμένο σε αυτονομη θηκη
- Πρόσθετα  υλικα: φλούδα απο αφρολέξ  2 εκατοστά/T25/45 βάρος /απαλότητα, μονοπλευρη βατα απο πολυεστερα  1000 g/τ.μ. Μ, αφρολέξ  6 εκατοστά /Τ25 /45
Ζωτικής σημασίας για υγιεινό ύπνο είναι τα υλικά που συμμετέχουν στην κατασκευή του στρώματος. Για την κατασκευη των στρωμάτων Leo Pocket χρησιμοποιησαμε  ποιοτικά και υγιεινά υλικά που επιτρέπουν τη διαδικασία του φυσικού αερισμού - σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση της καλής χρήσης. Κύριο συστατικό του στρώματος είναι  τα ελατήρια με ύψος H14εκ.Καθε ελατηριο  είναι ντυμένο με μια ξεχωριστή θηκη. Η κατασκευή αυτή επιτρέπει σε κάθε ελατηριο  να αντιδράσει αυτόνομα με την  πίεση και έτσι προσφέρει εξαιρετική άνεση και απόλαυση του ύπνου. Το σύστημα ελατήριων  είναι κλειστό μεταξύ εναλλασσόμενων κάθετων στρώματων . Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Για να είναι μια μαγική εμπειρία  προσθέσαμε  αφρο μνήμης στο στρώμα, το οποίο αυξάνει την αίσθηση της  απαλότητας  και την  άνεση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Συσκευασία: 90/200/24 cm., βάρος 26 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Leo Pocket + Memory 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας