Στρώμα King Queen pocket διπλής όψης 160/200 | Vellea Home

King Queen pocket

160/200, διπλής όψης , 160/200

523
Εκπτωση: -36%
330

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Πάχος στρώματος:
- 22 cm +/- 1 cm.
Σύνθεση / δομή:
- ύφασμα King Queen / 225 g / m2 / - με 400 g πολυεστέρα και 4 mm. αφρού.
- στρώμα υψηλής ελαστικής αφρού με πυκνότητα 25-45 / m3 με μέση σκληρότητα έως μαλακό - 3 cm
- λατέξ  800g / m2.
- πακέτο ελατηρία "Pocket" - 14 cm.
Το στρώμα King Queen pocket είναι ανθεκτικό στα υψηλά φορτία και προσφέρει εξαιρετική άνεση. Η ορθοπεδική δομή του στρώματος κρατά το σώμα στη σωστή στάση, που εγγυάται έναν πλήρη και υγιή ύπνο. Το πλεονέκτημα των ελατηρίων τσέπης από τα οποία γίνεται ο πυρήνας του στρώματος είναι ότι επιτρέπουν στο σώμα να ταιριάζει πιο άνετα στο στρώμα, μειώνοντας την περιστροφή κατά τη διάρκεια του ύπνου και προσφέροντας ανεξαρτησία από την κίνηση των συνεργατών. Το στρώμα του υψηλής ελαστικής αφρού / αφρός που αναπνέει / που κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνολογία. Για ακόμα καλύτερο αερισμό, η τρισδιάστατη πλακέτα παρέχει επιπλέον αερισμό που χρειάζεται το στρώμα. Το ύφασμα δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και τρυφερότητας.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (160/200)
Συσκευασία 1: 160/200/22 cm, βάρος 63,7 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
King Queen pocket 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 30 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 30 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας